One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Perrie teljesen ki van?

Míg Zaynre ismét rátalált a “szerelem” Gigi Hadid személyében, addig volt jegyese, Perrie Edwards teljesen össze van zavarodva az érzéseitől.

Belső információk szerint Perrie elméjében jelenleg sok minden kavarog. Próbál nem törődni a körülötte történő dolgokkal, teljesen kikapcsolja az agyát, ha ZiGi kerül szóba.

1. Teljesen ki van akadva miatta

Ha a New magazinban bízni lehet, Pezza jelenleg az a tipikusan megvető nő, aki ha ismét látja Zaynt Gigivel, kész letépni a csajt a fiú mellkasáról.

“Nem szívesen lennék egy szobában velük, mikor ismét találkoznak (Perrie és Zayn). Az utolsó megnyilvánulása után Zayn egy nagyon nagy ellensége lett a nyilvánosságnak, ami ráadásul nagy pofon volt Perrienek is.”

2. Még mindig dühös és össze van zavarodva

Természetesen Perrie-t áldozatként is fel kell tüntetni, a belső informátor nyilatkozata szerint még mindig van hova gyógyulnia lelkileg az énekesnőnek.

“Perrie dühös most, hogy Gigivel lóg Zayn. Mikor Perrie teljesen figyelmen kívül hagyta ezt a dolgot, tisztázta, hogy tudja, mindketten szabadon csinálják azt, amit szeretnének, de a napokban többször felhívta Zaynt, hogy tisztázzanak pár dolgot. Viszont Zayn nem fog válaszolni, még írni sem fog. Teljesen össze van zavarodva Perrie. Nem érti, hogy Zayn miért akar kapcsolatban maradni vele, majd miért kezd el egy új kapcsolatot Gigi személyében.”

3. Csak egy nagyon kicsit szomorú emiatt

“Perrie úgy érzi, hogy Zaynek sosem kellett volna azt mondania, hogy szereti, ha végig tervezte, hogy valaki mással jön majd össze.” – mondta a forrás, és igaz, Zayn első hosszabb interjújakor beszélt érzelmeiről Perrie iránt, ahol elmondta, mindig szeretni fogja volt barátnőjét.

4. Nem igazán törődik már ezzel

Ahogy már milliószor elmondta Perrie az interjúkban, imád szingli lenni és továbblépett a traumán, még ha maradt is pár szilánk a szívében. Teljesen közömbös próbál lenni Zayn új kapcsolatával, hiszen tudja, nem lesz örökké-tartó.

“Nem törődik nagyon vele, mert tudja, hogy ez csak egy hirtelen felindulásból kialakult kapcsolat Zayn számára. Most van ideje Japánban önmagára és nem foglalkoztatja semmi, ami Zaynnel kapcsolatos. Nem megszállottja a médiának, hogy Zaynt és Gigit kutassa. Amíg Perrien múlik, Gigi nyugodtan együtt lehet vele.”​

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük