One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Philadelphia + extra videó

Tegnap a srácok elhozták a boldog Szeptembert Philadelphia területén, ahol ismét nagy műsort hoztak össze – sőt, még interjút is adtak a színfalak mögött!

Tegnap újabb állomáson estek túl a srácok Philadelphiában, ahol tényleg sok meglepetés várt az emberekre. A színfalak mögött – amellett, hogy rajongókkal találkozott a banda – vendégül látta Jason Day-t (profi golfozó) és annak családját, aki Niall-el ápol szorosabb barátságot. Utána Louis és Niall a Disney Radio-nak adott egy rövid interjút, ami még nem jelent meg sajnos, de képeket kaptunk róla!

Amint a négy híresség felment a színpadra, mindenkinek eltűnt a maradék józan esze – ami néha pozitív, néha negatív irányba terelődött. A fiúk is és a közönség is jól érezte magát, viszont ajándékok mellett mást is dobáltak fel a színpadra, ami nem volt jó ötlet – egyik teli RedBull doboz például telibe találta Harry fejét a szeme környékén, ami nem adott neki szárnyakat, de egy púpot a fejére igen, a rosszullét miatt pedig percekre elhagyta a színpadot!

A közönség egy pillanatra azt hitte, ismét hallhatja a Teenage Dirtbag c. számot, mert a zenekar koncert előtt azzal melegített be, de végül nem adták elő. Viszont rappeltek, ami egyből elfeledtette a rajongókkal ezt a kis kimaradást, Harry pedig elkért egy táblát, hogy kijavítsa a rajta szereplő helyesírási hibát!

+ Találtam egy videó-linket, ami igaz, csak hang, de nagyon érdekes, mert végighallgathatjuk, ahogy a fiúk fejéből kipattant a Midnight Memories c. dal a stúdióban! Nem tudom, ki vette fel még annak idején, de hálásak vagyunk neki, és ahogy a fiúk éneklik: I LOVE KFC, Chicken, chicken, chicken…!

  CN3rSn-UwAAdgsC.jpg CN36wE8UYAApuGd.jpg

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 1 – LINCON FINANCIAL FIELD, PHILADELPHIA, USA
» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > SZEPTEMBER 1 – LINCON FINANCIAL FIELD, PHILADELPHIA, USA (BACKSTAGE)

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük