One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Projektek… Projektek mindenhol!

Sok mindenről esett szó a mai nap folyamán, szóval ne is várjunk azzal, hogy belemélyedjünk a dolgokba!

Niall dalt szerez valakinek, azonban nem sikerült rájönni, melyik szerencsés (amatőr) énekesnő énekelheti majd fel az ír kedvencünk új slágerét.

Niall írt nekem a minap, mondta, hogy van egy lány, akinek segíteni szeretne és azt akarta, hogy valósítsam meg. Azt mondta “Haver, van ez a lány, akit fejleszteni szeretnék. Tudsz segíteni?” – mesélte Danny a McFlyból.

A One Direction tagok közül immár két tag is tehetségeknek segít, Louis egy lánybandát rakott össze, akiknek első lépéseinél van jelen, Niall pedig egy ismeretlen lány kegyeit keresi a zeneiparban.

Emellett Nick Jonas mesélt egy interjúban Harry színészi tehetségéről, ami egyre inkább arra hajaz, hogy bizony tényleg vászonra kerül kedvenc fürtös tagunk!

Hallottam pár embertől LA-ben, akik látták őt – ügynökök és válogatási rendezők – hogy jó színész, ami elég érdekes.

Közben robog tovább a #HomeProject, ami a harmadik napjában jár és már Liamet és Niallt is megünnepelték a rajongók, ma pedig Harry a soros ebben a dologban. Az előbbi kettő fiút eléggé meglepte a trend és mindketten reagáltak is rá, ez pedig csak annyit jelent, hogy határozottan sikeresnek bizonyul a projekt, amibe belekezdett a fandom.

Niall nap, hahahaha! Mire fel? Most mit csináltam?  – tweetelte poénosan Horan, aki mellesleg mostanában eléggé aktív a hivatalos oldalain, instagrammon, Twitteren és Snapchaten egyaránt. Liam a következőket mondta: Köszönöm nektek a trendet tényleg jó látni, hogy mennyire támogattok minket még mindig. ? és az egyik kedvenc dalomért, amit írtam! #ProjectHome

Végezetül pedig a fiúknak ismét sikerült egy díjat bezsebelni, a The Webby Awards egyik díját szerezték meg a tegnapi nap folyamán a Made in the A.M.-ért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük