One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Rajongói aggodalom

Szerte a világon küldözgetnek üzeneteket Louisnak, attól tartanak, hogy az énekes lassan tönkreteszi magát, és egészsége mellett boldogsága is veszélybe kerül.

Louis életében most sok minden történt, talán több, mint ami bandatársainak “megadatott”. Amellett, hogy elvesztette egy barátját, még veszekedés is kialakult kettejük között, teherbe ejtette a lány barátját, most pedig a szerelmet keresi Danielle társaságában, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez sem fogja megoldani a gondjait, hiszen minden szabad percét bulizással és alkohollal tölti.

A világ több országában is felfigyeltek ezekre a rajongók, sokan amiatt aggódnak, hogy az énekes problémákkal küzd. Rengeteget fogyott tavaly óta, főleg emiatt, na meg persze az alkoholfogyasztása miatt indították el az interneten már világtrenddé vált #StopToDrinkLouisTakeCare hashtaget, különböző üzenetekkel és képekkel, remélve, hogy Louis felfigyel az aggódó rajongótáborra.

Az alkoholfogyasztás mellett viszont hegeket is felfedeztek az énekes karján, sokan úgy vélik, hogy vagdosta magát. Akármi is az igazság, az tény, hogy Louis sokat fogyott, viszont reménykedünk benne, hogy a nehéz idők ellenére is tovább tud lépni a gondokon, hamarosan érkező gyermekének pedig csodás apja tud majd lenni, teljesen egészségesen.

CXpThZdWkAAP7xV CXpYq8TWMAAQulX

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük