One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Rays of Sunshine Niallel

Már korábban írtam egy bejegyzést, miszerint Niall a [Rays of Sunshine alapítványnak segédkezett], most viszont videókat is kaptunk róla. A kisfilmben láthatjuk, hogy Niall hogyan foglalkozott a gyerekekkel és milyen válaszokat adott egy-két kérdésre. Szóba került a banda is, azonban most nem a visszatérésről, sokkal inkább a bandában töltött szép időkről kérdezték Őt a gyerekek és elmondta, imád a One Direction tagja lenni és fellépni szerte a világon.

Rengeteg szép emlékem van a bandáról. Imádok a világ minden táján fellépni nagy stadionokban, valami nagyon szórakoztatónak a részese lenni. – és hogy mi a kedvenc dala a banda albumairól? – Mindegyiket imádom. Tényleg mindet! Az összes dal jó, de hogy melyiket szeretem a legjobban előadni a koncerteken, melyik a legszórakoztatóbb és így a kedvenc, az a Girl Almighty. Azt mindig is élvezet volt élőben eljátszani a sok ember miatt, akik megőrülnek tőle. Szóval ja, talán a Girl Almighty.

És hogy azért a rajongók mégse maradjanak teljes kétségben, Shawn Mendesszel ígért együttműködésről is mondott pár szót:

Igazából próbáltunk együtt írni hosszú időn keresztül. Ez a terv most is. Ő az új albumán dolgozik, én meg a mostanin és még egyikünk se fejezte be, szóval… Kedvelem őt, kedves srác!

A kérdések után az énekes előadta jelenleg egyetlen slágerét, a This Townt.

2 Comments on “Rays of Sunshine Niallel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük