One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Robbie Williams örül Harrynek

Az énekes hiába ért el rengeteg sikert szólistaként az utóbbi években, Robbie Williams állítja, Harry Styles messze felülmúlja őt, már most!

Harry ugyan nem adott ki még dalt, de folyamatosan dolgozik új lemezén, melyben többek között Bruno Mars és Max Martin segíti. Ez nagy dolog Williams szerint, aki állítja, egyik zeneszerzőt sem lehet könnyen becserkészni egy kis együttműködés reményében.

Tavaly megpróbáltam együtt dolgozni Bruno Marssal, nem hallottam felőle semmit. Próbáltam együttműködni Max Martinnal, de Ő sem válaszolt. Szó szerint semmibe vették a hívásaimat. Aztán találkoztam Harryvel a reptéren és megkérdeztem tőle, “Zenét szerzel, király! És kivel dolgozol együtt?” Ő pedig azt felelte “Az előző hetet Bruno Marssal töltöttem, és ugyanez a terv Max Martinnal.”

Robbie Williams azt is elmondta, ezek után sok szerencsét kívánt az énekesnek, próbálva átlagos arcot mutatni a fiatal tehetség felé.

Szerintem Harry Styles már azzal meghódította a világot, hogy önmaga. Van egyfajta David Becham kisugárzása, szóval ebből a szempontból nyert ügye van. Van hely számára (a szakmában), de a zenéjének jónak kell lennie!

Harry 25-én Los Angelesben járt, erről került elő most pár lesifotó, amit megtekinthettek a galériában!

   CyWo3EEUsAAGfAZ.jpg CyWrlduXgAEe2im.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük