One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Ruth kiállt testvéréért

Liam egyik testvére, Ruth Payne ma Twitteren osztotta meg véleményét a baba körüli mizériáról, ám nem erősítette, vagy cáfolta meg a pletykákat. Az biztos, hogy Cheryl Cole, Liam barátnője gyermeket vár, ahogyan az is, hogy a fiatal pár boldog egymás mellett, azonban visszamenőleg vannak dolgok, amik megkérdőjelezik az állítást, miszerint Liam lenne a baba apja.

Ugyanis egy cikk szerint még szeptemberben be lett jelentve Cheryl szóvivője által, hogy az énekesnő terhes az ex-férjétől, és a baba azelőtt fogant, hogy összejött volna kedvencünkkel, ám mint a bejegyzés elején is említettem, a terhesség sincsen még megerősítve, emellett hasonló mizériát már átéltünk egyszer Freddie, Louis kisfiának fogantatásával kapcsolatban is.

Ruth a pletykákat a következőképen rendezte le profilján:

Átverés vagy sem, megerősített vagy sem, egyedül csakis a testvéremre és Cherylre tartozik, hogy a privát életüket kivel osztják meg és mikor!

Hogy mi az igazság, 2017-ben kiderül, ahogy Niall szólóalbumának tartalma is, az énekes ugyanis bejelentette, lemeze még nyár előtt meg fog jelenni, illetve év elején érkezik a következő kislemezével is! Hasonlóan várjuk Harry színészi képességeit megerősítő Dunkirk c. filmet, valamint Liam első szóló lemezét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük