One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Sajtókonferencia

Mexikóban tartottak sajtókonferenciát a fiúk, a spanyolul zajló interjú során az új albumról és a szünetről kérdezték a csapat tagjait.

Mexikóban a tegnapi nap folyamán zajlott le egy sajtókonferencia, ahol a One Direction tagjait kérdezhették a riporterek. Tolmács segítségével spanyol-angol fordításban zajlott a fél órás beszélgetés, a srácok próbáltak minél kielégítőbb választ adni a kérdésekre.

A fiúk beszélnek az albumról is, elmondták, hogy a lemez készítésekor önmagukat szerették volna adni a legjobb formában. Harry hozzátette, hogy nagyon büszkék és elégedettek az eredménnyel, a felvételek pedig jó tapasztalatok voltak.

A fiúk elmesélték azt a történetet is, hogy WC-papírral vonták be a kocsit és az üléseket, miközben Niall valakivel épp egy dalon dolgozott, ezzel megviccelték ír társukat.

A mindennapi szünet-kérdés is felmerült, a csapat ismét elmondta, hogy a pihentető napokon a családdal és barátokkal szeretnének lenni, mivel az elmúlt öt évben nem sok idejük volt erre.

Arra is rákérdeztek, hogy most, hogy szünetre vonul a banda, mit tartanak a legértékesebbnek, amit tanultak a 1D történelmében. Niall elmondta, hogy tinédzser éveiket együtt töltötték, minden nap minden órájában együtt voltak, így nem nagyon gondolkodtak el ezen, mert hiszen együtt vannak. Niall szerint az öt év alatt megtanultak a fiúk stúdióban dolgozni, ami nagy szó, mert az első album készítésekor nem nagyon tudtak beleszólni a lemez készítésébe.

Zayn is szóba került, megkérdezték a srácokat, hogy miként sikerült a barátságukat egyben tartani, és milyen volt egy barátot elveszteni Zayn kilépésével. Louis elmondta, hogy természetesen fura érzés, mikor egy bandából öt év után egy tag elmegy, de jól jöttek ki belőle, mert bandaként jobban összetartottak a srácok, és most itt tartanak.

Arra is rákérdeztek, hogy a banda szünetelésével benne van-e a félelem a fiúk lelkében, hogy nem lesz folytatás. Liam válaszul a kérdésre ismételte magát, miszerint az öt év alatt rengeteg fantasztikus dolgot értek el, és most szeretnék ezeket a munkákat kipihenni, de nem akarják feladni a bandát, így vissza fognak térni majd.

A következő kérdés matematikai adatokat tartalmazott, amit Louis úgy hallgatott végig, mint aki mentem bealszik – mind tudjuk, hogy nem szereti a reál tárgyakat. Elmondták, hogy ha minden 1D klip nézettségét összeadjuk, akkor több, mint 3 milliárd jön ki eredményül. Ez azt jelenti, hogy körülbelül egy rajongó körülbelül százszor néz meg egy videót. A kérdés pedig az, hogy mit gondolnak erről a fiúk.
Liam első mondata az volt, hogy ez ám a matek!, majd Harry hozzátette, hogy szerinte helytelenek az adatok, mert egy rajongó körülbelől 7,125-ször néz meg egy videót. Louis elmondta, hogy szerinte menő ez az egész. A riporter megnyugtatta a fiúkat, hogy háromszor ellenőrizte a számokat, szóval nincs bennük hiba. Harry megjegyezte, hogy szerinte számolás közben elromlott a számológép, erre választ viszont már nem kapott.

A következő kérdés az volt, hogy a tagok belegondoltak-e már, hogy mi lesz a banda sorsa 10-15 évvel később. Liam válaszolt a kérdésre, gondolatai azok voltak, hogy ezt a kérdést utoljára karrierjük elején hallotta, de a véleménye még mindig ugyanaz a dologról. Sosem tudhatod, mit hoz a jövő, de a mát nagyon élvezik és csak élnek a pillanatnak. Niall hozzátette, hogyha öt évvel ezelőtt elmondták volna nekik, mi vár rájuk, valószínűleg képen röhögték volna az illetőt, így most sem tudják, hogy mi lesz öt év múlva.

Szóba kerültek a tapasztalatok is, amiket dalszerzések és fellépések során szereztek. A kérdés inkább a zeneszerzés útján felhasznált tapasztalatokra tért ki, és miután Harry szerényen elmondta, hogy lemaradt a kérdésről, mert vadul integetett egy rajongónak elmesélte, hogy szerinte a legkönnyebb módja a dalírásnak, ha személyes tapasztalatokból táplálkozik, ettől lesz őszinte. Azonban hozzátette azt is, hogy vannak olyan dalok, amiket lehet általánosítani, ezzel együtt pedig magunkévá tenni, így mindenkinek mást jelenthetnek. Elmondja, hogy ha Ő ír egy dalt a saját gondolataival, a hallgatóság majd eldönti, hogy milyen gondolatokat ébreszt benne a dal, és lehet, hogy semmi köze nincs a zeneszerző érzéseihez.

Az utolsó kérdés Mexikóra irányult, pontosabban, hogy mit gondoltak a lelkes fogadtatásról a hotel előtt, illetve hogy mit szeretnek a fiúk Mexikóban. Niall elmondja, hogy két éve nem voltak Mexikóban, de mindig, mikor a városba látogatnak, ezrek vannak a hoteljeik előtt, és az egyik legnagyobb műsorukat is itt adják, ha fellépnek. Azt is elmondta, hogy Mexikó egy fontos része a filmjüknek, amihez Harry megjegyezte szarkasztikusan, hogy nagyon fontos információ. Niall végezetül megemlíti, hogy a mexikói rajongók elképesztőek és imádnak visszatérni. És persze jó a kaja is.

Mikor először kérdeztek spanyolul a tagoktól, Harry értetlenül nézett, de végig fenn tartotta a szemkontaktust, szóval aranyos és vicces pillanatokból sincs hiány a videóban.

A mai nap folyamán lesz megrendezve a Telehit Awards, ahol a fiúknak is van jelenése, fel fognak lépni a Perfect dalukkal.

   

Galéria linkek

» APPEARANCES / MEGJELENÉSEK > 2015 > NOVEMBER 25 – SAJTÓKONFERENCIA, MEXIKÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük