One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Sheffield (1. nap)

Tegnap lezajlott az utolsó három koncert egyike, ahol Harry törölközővel ajándékozott meg egy lányt, Liam pedig szöveget tévesztett a Little White Lies közben.

Érződik lassan a turné vége, a fiúk és a rajongók is egyre jobban próbálják kiélvezni az utolsó pillanatokat. Habár a srácok úgy nyilatkoztak, hogy az utolsó koncert lesz érzelmes, már most érződött az aréna hangulatában a dolog. Nem is csodálkozunk hát, hogy Liam elfelejtette a szövegét a Little White Lies közben, majd rosszul is javította ki magát.

Harry is többet volt a rajongókkal, vízi-csatázott velük, beszélgetett velük dal közben, egy rajongónak pedig a törölközőjét is odaadta. Niall is gyakrabban fordult a közönség felé, táncolt nekik – amennyire lába engedte – és integetett, beszélgetett velük.

Harry felmászott a korlátra és végigment rajta, támaszpontja pedig Niall volt, hogy nehogy ismét gipsz kerüljön az énekes lábára. Ha nem a másik lábát próbálta eltörni, Liammel táncolt az énekes, teljesen felszabadult a színpadon.

Louis is kivette részét a koncertből, szokásos bolondságai mellett viszont volt ideje teázni is, forró itala a színpad szélén gőzölgött.

Sőt, a közönség egy projektbe is belekezdett, a plakátokon ott virított az új album híresztelése, amit a srácok nem hagytak szó nélkül – Louis kijelentette, büszke a rajongókra és nagyon hálás.

  

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 29 – MOTORPOINT ARENA, SHEFFIELD, UK – 1. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 29 – MOTORPOINT ARENA, SHEFFIELD (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük