One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Sheffield (3. nap)

Tegnap este véget ért a turné, a koncert előtt, alatt, és után is rengeteg érzelmes pillanat volt, Liam megerősítette a szakítását Sophiával.

“Igazából 16 évesen elmentünk otthonról és akkor apám azt mondta, ne merjek hazamenni Karácsonykor, és igazából azóta haza se mentem.” – mondta Liam tegnap este.

Mindenki szívszorító érzéssel indult neki a koncertnek, hiszen tudták, ez lesz egy ideig az utolsó. Míg a rajongók az aréna előtt gyülekeztek izgatottan, addig a srácok a színpadra mentek, velük pedig mindenki más is, aki részt vett a turnén. A szervezők, a technikusok, a stylist, a fodrász, mindenki ott volt, aki lehetővé tette, hogy ez a pár hónap emlékezetes legyen a rajongók számára. Közös fotózás, néhány hosszas ölelés, majd mindenki ment a dolgára, így a fiúk is felkészültek a színfalak mögötti találkára a rajongókkal.

A színpadon már mindenki felszabadult volt, a srácok próbálták pozitívan felfogni ezt az utolsó koncertet, és az utána lévő szünetet is. A koncert alatt többször is elmondták, hogy a szünet alatt sem felejtenek majd el minket, és nem fognak sokáig távol lenni, olyan apró lesz a szünet, hogy észre sem vesszük majd.

Rengeteget ajándékoztak, nem csak a rajongók, de a fiúk is. A törölközők, flakonok és egyéb kellékek csak úgy repültek a nézők soraiba. Louis rengeteg képet készített a színpadról, főleg a közönségről, többször, mint amennyit megszokhattunk tőle. Rengeteg volt a hosszas, csoportos ölelés, volt, hogy egy percig csak álltak és ölelték egymást a fiúk, kettesével és csoportosan egyaránt, de nem felejtették el a közös, idétlen táncmozdulataikat sem. Olyannyira, hogy az Act My Age-t 5x játszották le, éneklés nélkül buliztak rá a közönséggel együtt.

A közönség soraiban a banda minden tagjának a családja megjelent, szülők, testvérek, nagyszülők egyaránt a barátokkal együtt, akik az utolsó dalnál már vonatoztak a nézőközönségben. Azonban nem csak családtagok, a fiúkkal együtt dolgozó összes zeneszerző is megjelent, köztük az Infinity, a Drag Me Down és a Home alkotói is.

A Where Do Broken Hearts Go c. dalt – csak úgy, mint mindig – Liam konferálta fel, azonban nem olyan lelkesen, mint szokta. A fiatal énekes elárulta, össze van törve a szíve, ezzel megerősítve Sophiával való szakítását.

“Ez egy dal az összetört szívű embereknek, olyanoknak, amilyen én is vagyok!” 

A végső meghajláskor a fiúk előre hívták a háttérzenekart is, együtt hajoltak meg a több ezer fős nézőközönség előtt, akik tapsviharral köszönték meg ezt az évet.

A koncert után volt egy afterparti is, amin mindenki felszabadultan bulizott és ünnepelte a sikeres turné végét – habár rebesgetik, hogy Harry nem jelent meg. Az énekes a koncert közben elárulta, mióta a bandában van, számolja a napokat, heteket, hónapokat és éveket, hogy mikor mehet végre haza, így valószínűleg családjával hazautazott Holmes Chapelbe.

“Ahogy mondtuk, ez az utolsó turnén belüli koncertünk az idén!” -Harry

“Meg szeretném köszönni a másik három fiúnak. Remekül éreztem magam fiúk, nagyon szeretlek titeket, köszönöm!” -Niall

Így hát a szünet elkezdődött, Niall elmondta, a szünetet nem tervezik 18 hónapnál hosszabbra, egy belső forrás pedig elárulta, hogy a következő turnét már szervezik, 2017-re, ahogy a hatodik albumot is akkor szeretnék kiadni, tehát a fiúk egy évet kapnak arra, hogy kipihenjék a fáradalmakat és azt tegyék, amit szeretnének. Niallt ma reggel a repülőtéren látta pár rajongó, visszatért Írországba.

 

Galéria linkek

» TOURS / TURNÉK > ON THE ROAD AGAIN TOUR (2015) > OKTÓBER 31 – MOTORPOINT ARENA, SHEFFIELD, UK – 3. NAP
» SZÍNFALAK MÖGÖTT > 2015 > OKTÓBER 31 – MOTORPOINT ARENA, SHEFFIELD (SZÍNFALAK MÖGÖTT)

VideókVélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük