One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Simon nem tud semmiről

A minap lépett ismét vörös szőnyegre a mentor, Simon Cowell, akit azonnal elkaptak a paparazzók, hogy válaszoljon pár kérdésre. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Simonnak nem tetszik Zayn új ötlete a drámai sorozattal kapcsolatban, de úgy tűnik akkori nyilatkozata kacsa volt – nem is tudott arról, hogy Zayn sorozatot készít.

Azt hallottam, hogy hamarosan érkezik a One Direction tv sorozat, amit Zayn készít, miért nem avattad be a világot ezzel kapcsolatban?
Simon: Sok mindent hallottam most, amiről fogalmam sem volt, ami azt jelenti, hogy Én nem vagyok beavatva, nem a világ. Ez nekem egy jelzés arra, hogy nem leszek meghívva a partira. Bocsi, hogy híressé tettelek!

Utolsó mondatán csak nevettek az interjúsok, azonban sokan úgy vélik, Zaynhez idézte szavait.

Simon azonban nem csak Zaynről, a bandáról is beszélt, sokkal inkább Louisról és Harryről, akik a szünet alatt is sokat vannak együtt régi mentorukkal.

Tudod, még most is nagyon jóban vagyok velük, főleg Louisval és Harryvel, Ők azok, akikkel leülünk és nevetünk minden őrültségen és mulatságos dolgon, amik történtek velünk, és jól éreztük magunkat. És így is kell nézni a dolgokat, mert ez nem megjátszott dolog, ez egy lehetőség. És nem fogok hazudni, amikor megtudtam, hogy benne vannak valamiben és nem avattak be engem, akkor mondtam nekik, hogy szeretnék tudni mindenről, de ettől még nem szólok bele, az Ő döntésük.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük