One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Simon szerint Liam nagyon boldog

Lassan két hónapja már, hogy Liam Payne és a az X-faktor egyik ex-mentora, Cheryl Cole egymásra talált. A pár között tíz év korkülönbség van, ráadásul mindkettejüknek le kellett mondaniuk dolgokról, ennek ellenére tökéletesen elégedettek a kapcsolatukkal.

Cheryl – csak úgy, mint tavaly – idén is segítségére lett volna Simon Cowellnek és a még fel nem fedezett tehetségeknek, mint mentor, azonban úgy döntött, hogy nem kér a szerepből. Ennek fő oka valószínűleg az, hogy a sztárpár jelenleg privát életet kíván folytatni, és Cole a műsorban való szereplésével ellenőrzést is kapott volna a fejére – már ami a magánéletét illeti.

Liam szintén ezen okok miatt nem mozdul ki, jelenleg a stúdióban segédkezik Cherylnek, aki az új albumán dolgozik, Amerikában.

Láttam őket együtt egy remek vacsora keretében. Remekül megvoltak egymással. Olyanok voltak, mint két őrülten szerelmes mókus. Tényleg, nagyon aranyosak voltak! – nyilatkozta Simon a The Sunnak és az E! Newsnak.

Nem kell sokáig hiányolnunk azonban Liamet, források szerint meg fog jelenni Louisval a Coachella fesztiválon, ami Április 15-17, illetve Április 22-24 között lesz megrendezve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük