One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Simon tanácsa

Lassan kétéves lesz Simon gyermeke, így tudja, milyen harcok dúlnak egy újdonsült apuka fejében a szülővé válást követően, ez alapján adott tanácsot Louisnak is.Simon Cowell nemrégiben a Good Morning Britain műsor vendége volt, ahol az őt faggató műsorvezetőnek árulta el, hogy nem sokkal korábban kapott egy hívást Louis Tomlinsontól az apává válással kapcsolatban, ő pedig újdonsült apa lévén a tőle telhető legjobb tanáccsal próbálta megnyugtatni a 23 éves énekest.

Azt tanácsoltam neki, hogy élvezze. Ha az ő korában mondta volna nekem valaki, hogy gyerekem lesz, nem tudom, hogyan birkóztam volna meg vele. Louis felhívott, én pedig azt mondtam neki: Amikor magadhoz öleled a gyermeked, te magad is meglepődsz, mennyire imádni fogod. Jobbá teszi az egész életed

– elevenítette fel a műsor keretein belül az 56 éves Simon, aki tavaly Valentin-napon vált apává, azóta pedig  már beletanult új szerepkörébe.

A kutyákkal mindig is jól kijöttem, de a gyerekekkel már kevésbé. Egy kutya ugyanis reagál a közelségedre, a babák azonban ebben a fiatal korban nem csinálnak semmit. Amikor a fiam öt vagy hat hónapos volt, egyszerűen nem tudtam, mihez kezdjek vele. Nem reagált a közelségemre, én pedig azt gondoltam, biztosan utál engem

– mesélte nevetve az X-Factor atyja, és azt is elárulta, hogy azóta gyökeresen megváltoztak a dolgok, hiszen a fia lassan kétéves lesz, most már sokkal könnyebb együtt lenni vele. Arról is lerántotta a leplet, hogy az első lemezek egyike, amiket meghallgatott a szeme fényével, a One Directioné volt, és hisz abban, hogy Eric is hozzá hasonló zenei ízléssel rendelkezik majd.

Visszatérve Louisra: július közepén járta be a világsajtót a hír, miszerint a One Direction szépfiúja teherbe ejtette stylistját, Briana Jungwirth. Ugyan a páros jól kijön egymással, és a munkakapcsolat mellett egy nem túl szoros barátságot is ápolnak egymással, ennek ellenére nem alkotnak egy párt.

Briana egyébként 2016 elején ad majd életet közös gyermeküknek, ám arról egyelőre nincs hír, hogy milyen nemű a magzat, vagy hogy milyen nevekben gondolkodnak Louisszal.

(Forrás: Starity)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük