One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Soccer Aid 2016

Vasárnap este zajlott le a Soccer Aid 2016, két profi csapat mérkőzött meg egymással, hogy az UNICEF számára gyűjtsenek egy kis pénzt. Azonban ez több is volt ennél, Tomlinson és Horan megfogadták egymásnak, hogy földbe döngölik majd az ellenfelet – persze csak a barátság határain belül.

Már a bemelegítés okozott meglepetéseket, a háttérben Zayn Pillowtalk dala szólt. A meccs megkezdésekor egyik énekes sem került pályára, így a vendégeik – mint Danielle Campbell, Tomlinson família – az első félidőt nem izgulták annyira végig, ami 0-0-ra végződött, azonban a második félidőben beindultak az események – ahogy a banda két tagja is. A meccs végét jelentő sípszóig rengeteg körmöt kellett a rajongóknak lerágniuk, az állás 3-2 lett az angolok javára, így Tomlinson állhatott csapatával a dobogóra egy kis pezsgőzésre és ünneplésre. Niall enyhén sántítva lépett le a pályáról, a térdét fájlalta, a jó ügy érdekében hozott áldozata viszont annyira megindította a médiát, hogy több cikk is megjelent a sérüléséről és az adományozásáról a rendezvény kapcsán.

A meccs végére több, mint 5 millió font gyűlt össze, így senki arcáról nem hervadt le a mosoly. Az afterpartira a fiúk által megszállt hotelben került sor, aminek erkélyén beszélgettek a tagokkal, tegnap reggel pedig mindketten elhagyták Manchestert.

Niallt utoljára Camdenben látták ma reggel a vonatállomáson.

/Összesen 193 HQ képet tekinthettek meg a meccsről a galériában (+ a lesifotók), a teljes cikkben pedig a teljes meccset, illetve bemelegítést nézhetitek vissza/

CkNiTjPVEAEJTco.jpg CkOtOWiUkAA6OhR.jpg CkTg6SSWUAAtQC0.jpg CkTgxtzWsAEYAM7.jpg CkTelpeW0AAFA43.jpg CkTfBpQWUAAc8bm.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük