One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Soccer Aid + Football for Piece

Az elmúlt napokban elfoglaltság miatt nem voltam, ma viszont örömmel ültem le a gép elé, hogy megírjam a friss bejegyzéseket. Egyrészt azért, mert van miről írnom, másrészt azért, mert a hírek között jótékonykodás is szerepel.


Niall például a Soccer Aid meccsen fog részt venni, és az Unicef színeiben játszik majd. A promóció során egy kisfilmet és néhány hivatalos képet is lőttek róla.

Horan legutóbb 2016-ban játszott a jótékonysági mérkőzésen, akkor 3-2-re vesztett a csapata.

Legutóbb ki kellett hagynom a Soccer Aid meccset az Unicef csapatában, szóval most oda meg vissza vagyok az idei meccsért. A foci szinte minden, amit gyerekként csináltam, addig rúgtam a labdát a falhoz, amíg le nem ment a nap. Tudni, hogy idén azért játszunk, hogy segítsük a gyerekeket, hogy bárhol játszhassanak, nem számít, hol vannak, és csak úgy, mint mi tettük régen, nagyon sokat jelent a számomra. Mindig csodálatos dolog részt venni ilyenben, és alig várom, hogy ismét a pályán legyek! – mondta Niall.

Az eseményre Június 16-én kerül sor a Chelsea FC’s Stamford Bridge-ben, és az ITV és az STV is sugározni fogja élőben. A befolyt összeget a gyerekeknek adományozzák majd.


Eközben Louis Április 8-án, vagyis holnap fog részt venni egy vacsorán a Corinthia Hotelben. Az eseményt a Global Gift rendezi, ami olyan szervezeteket ölel át, mint a Raise of Sunshine, Unicef és Dubai Cares. A vacsora szintén pénzt gyűjt, és a focit karolja fel. A #FootballSavesLifes hashtag azt üzeni az embereknek, hogy a sport jó dolog, és egy kis örömöt okoz azoknak a gyerekeknek, akiket a világ minden táján gyűlölnek, bántalmaznak, betegségben szenvednek és más szörnyűségeket élnek át. A vacsorán több híresség is részt vesz, és a 20 főre jutó jegyeket is eladták már, darabját 1000 dollárért. A befolyt összeg a fentebb említett alapítványokhoz jut majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük