One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Sok-sok ünnepelnivaló

Sziasztok Directionerek, ne haragudjatok a tegnapi kimaradásért, de sajnos vendéglátóiparban előfordul, hogy ünnepnapon is dolgozik az ember – rám pedig jelen pillanatban ez igaz, mert még szilveszter napján is melózni fogok. Egy szó, mint száz, sajnos kétnaponta tudom hozni a frisseket, ezért ne haragudjatok értem. Sokat ígértem de nem tudtam őket betartani, bűnös vagyok.

De most inkább hozom a híreket, utólag szeretnék Boldog Szülinapot kívánni Louisnak, valamint az oldal felirat-égetőjének és videószerkesztőjének, Emmának, akik mindketten 24.-én születtek! Emellett tegnap az oldal féléves fordulóját ünnepelte, már másfél éve vagyunk nektek, köszönjük a sok bizalmat és a rengeteg látogatást, de az adatokat szilveszterre hagyom inkább.

Ami a fiúkat illeti, Niall és Danielle Campbell interneten (is), míg mindenki más telefonon köszöntötte fel Louist, akinek egy kisebb partit is rendeztek, de sajnos a bandatagok nem voltak jelen, mindenki a családjával volt, ellentétben a mai nappal, aminek reggelén pletykák szerint Niall és a Tomlinson család együtt ünnepelte a Karácsonyt (elvileg eme videó végén Niall látható).

Liam és Cheryl Londonban köszöntötték a Jézuskát/Télapót, Harry pedig Chesire környékén tartózkodik a rokonokkal és barátokkal. Utóbbi taggal pár rajongó találkozott is egy étteremben, ahol Harry és barátai egy elkülönített részben foglaltak helyet (úgy kell érteni, hogy kevésbé feltűnő résznél voltak). Annak ellenére, hogy a tulaj kikötötte, aki Harryt zaklatni meri és a közelébe merészkedik, ki lesz csapva a helyről, Styles örömmel ment oda a rajongókhoz, akikkel több, mint húsz percen át beszélgetett is. Egy lány, tiszteletben tartva az énekes kérését, hogy ne leplezze le tartózkodási helyét, annyit elmondott, hogy Harry a családjával van és állítása szerint nagyon boldog.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük