One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Stábtagok véleménye Harryről

Újra zajlanak a forgatások, képek azonban most nem kerülnek elő az énekesről, így csak hallani tudunk arról, mi minden folyik arrafelé. Styles tegnap Instagramon is jelen volt, James Corden egyik képét kedvelte, illetve bekövette a The Late Late Show hivatalos profilját is a nagy képmegosztó oldalon.

Eközben Mathias Novais, a Dunkirk egyik statisztája, akit látni lehet az előzetesben is (Ő fordul meg először a tömegben), az énekes kapcsán számolt be a tegnapi nap folyamán, hiszen többször is találkozott vele Franciaországban.

A színészek kedvesek voltak, nem nagyon beszéltek velünk, de mosolyogtak ránk. Kenneth Branagh nagyon rendesnek tűnt, mindig ott volt az a klasszikus mosoly az arcán, igazi brit volt! Harry Styles… Először nevettünk rajta, tisztában voltunk azzal, hogy az a sok lány a forgatáson miatta van ott, és a One Directionért nem éppen a 20-30 éves férfiak vannak oda (mint mi). De aztán megláttuk őt és nagyon kedvesnek tűnt, nem is gondoltam volna! “Bonjourral” köszönt a statisztáknak. Nagyon laza volt, nem volt vele testőr, senki se volt a nyomában. Bár mindenki csak vele foglalkozik és elfelejtik a többieket. Elég frusztráló, mikor ott vagy, mert ráébredsz, hogy mennyien dolgoznak ezen a filmen. Remélem ez abbamarad, máskülönben elég kár lenne érte.

Teljesen egyetértek vele, remélhetőleg a többi színészről is kapunk pár információt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük