One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Statisztikák & köszönet

Tudom, hogy mindenki a karácsony és szülinapok világa miatt ragyog a mosolytól, nekem viszont más okom is van rá, hiszen ma van hat hónapja az oldal születésének.

Sok mindenen ment keresztül a One Direction Web, voltak nehézségei és boldog pillanatai is, szerencsére utóbbiból jóval több. Ma, mikor megnéztem a féléves statisztikáját az oldalnak, magam is meglepődtem, és nagyon jól estek az adatok, amiket veletek is meg szeretnék osztani.

Június 24-én nyitotta meg az oldal hivatalosan a kapuit, abban a hónapban összesen 1 darab megtekintett oldal volt, júliusban viszont ez már feltornázta magát 8887 megtekintésre. A novemberi adatok szerint összesen 39434 oldalt néztetek meg a lapon, ebbe beletartoznak a menük és a bejegyzések is. A féléves teljesítményt nézve ez az összeg 125810, és naponta átlagosan 1300-ra osztható. Ebből a nagy összegből 68529 magyar, 14729 brit, 2689 ír, és még sok más nemzetiség kivehető, olyan országok is meglátogattak minket, mint Izrael, Románia, Szlovákia, Németország, Franciaország, Japán, Hollandia, Kína, Ausztria, Szerbia és Kanada.


A legforgalmasabb napunk eddig December 5., aznap összesen 2496 megtekintés volt, 1084 gépről, legjobban pedig Liam Attitude interjúja érdekelt titeket, ami Szeptember 11-én lett közzétéve, és 2234 embert vonzott. Aznap egyébként online is sokan voltatok, egyszerre 121 ember volt jelen.

Legtöbben a Google oldalon találtatok ránk, méghozzá a One Direction hírek keresőszóval, második legnépszerűbb a One Direction volt, de akadt olyan, aki a search szóval került ide.

Legforgalmasabb menüpontunk az Érdekességek, ahova naponta átlagosan 100 ember megtér. (A főoldalt nem számolom bele, hiszen automatikusan az jelenik meg az oldalra lépve, az egyébként naponta átlagosan 1200)

És akkor jöjjenek az aloldalak. Az indavideón összesen 14885 megtekintés volt eddig, legnézettebb videónk az AAoOD III. első része, 1105 megtekintéssel. A Facebook oldalunkon összesen 95 lájkolónk van, aminek nagyon örülünk, és külön köszönet az aktivitásért, és minden feliratkozónak, aki a napokban, vagy a későbbiekben csatlakozik a közösséghez!


A Galéria se volt semmi a fél év során. Körülbelül +8000 képpel bővült a galéria a fél év során, ennek nagy része természetesen az OTRA turné képei, ami körülbelül 6000 képet jelent. Összesen 30 004 megtekintés volt a képek között, legjobban Louis randija érdekelt titeket Danielle Campbell-el (Dec. 21), illetve Selena Gomez és Niall, ahogy elhagyják a hotelt December 13-án. Mindkét kép 40 megtekintéssel büszkélkedik.Nem tudom mihez hasonlítani ezeket az adatokat, de abban biztos vagyok, hogy fél év alatt ez nem kis teljesítmény, ezért szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítette az oldalt, hogy ilyen szép eredményeket érjen el. Remélem Június 24-én ennél észveszejtőbb adatokat tudok majd megosztani veletek.

Köszönöm, hogy vagytok nekünk, Kellemes ünnepeket és Boldog Szülinapot, nem csak Louisnak, de az oldal egyik szerkesztőjének, Emmának is. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük