One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
“Szétesett a banda”

Dan Wootton szerint szeme előtt zajlott le, ahogy a rivalizálás, a drog, az alkohol és a gyűlölet szétszakította a világ legnagyobb fiúbandáját.

Az összetartó csapat képes volt egyben tartani a One Direction-t a feszültségek és ellenségeskedések ellenére is, azonban ennek itt és most vége. A band 2010-ben alapult az X-faktor által, igazából kényszerítve voltak a közös munkára, ám öt évre rá Zayn Malik elhagyta legjobb barátait, akikkel a hírnév a gazdagság felé igyekezett.

A The Sun most elárulta nekünk, milyen rivalizálás is folyt a fiúbandában.

“Az első naptól kezdve nézhettem a 1D példátlan nemzetközi sikereit a színfalak mögött – első kézből nézhettem végig, ahogy az egoizmus, a kísértések és a milliárd-összegű üzlet megváltoztat öt átlagos fiatal fiút, ragyogással a szemükben.” – kezdte Dan.

Az egész feszültség Harry és Louis kapcsolatával kezdődött, mikor kiköltöztek a banda közös, londoni házából, még 2012-ben. A A két fiú onnantól kezdve csak akkor beszélgetett a többiekkel, hogyha munka miatt összefutottak, azonban hamar zátonyra futott kettejük kapcsolata is, és még nyilvánosság előtt is nagyon keveset beszélgettek.

“Eltekintve Harrytől és Louistól, senki sem tudja pontosan, miért mentek szét – még a többi fiúnak sem mondanak el mindent.” – állította egy közeli forrás – “Ez a fő oka minden másnak, ami a bandában történt, mert ez egy hirtelen jött szakadék volt a csapatban.”

Sokan állítják, hogy az egésznek a hátterében a Modest! és Simon Cowell áll, hogy megfékezze a Larry Shippereket. Azonban Don állítja, a két énekes még egy repülőben sem volt képes meglenni, akkora lett kettejük között a gyűlölet és a feszültség, tehát nem titkos szerelem van közöttük, hanem titkos ellenségeskedés.

“Mikor a fiúk már elég pénzt kerestek, Harry inkább mindig két közlekedési módot használt, akkor is, ha magánrepülőik is voltak. A hivatalos indok az volt, hogy nem akart Louisval együtt lenni, Liam és Zayn pedig dohányoztak a gépen, azonban ennél valami sokkal személyesebb dolog állt a háttérben.”

A bennfentes szerint a banda tisztában volt azzal, hogy Louis és Harry szétszedésével a csapat könnyebben túléli az ellenségeskedést, ezért soha nem voltak a stúdióban egyszerre. Harry Taylor Swiftben, míg Louis Elenaourban kereste a menedéket, Harry később Irving Azoff tanácsát is kikérte a dologgal és a jövőjével kapcsolatban.

A bennfentes szerint Harry azonban sosem gondolkodott azon, hogy otthagyja a zenekart.

“Az elmúlt két évben, minden döntés, amit Harry hozott, a 1D utáni életéhez kell, hogy egy ragyogó csillag legyen egyedül is. De mindig óvatosan játszott ezzel, sosem akart az a tag lenni, amelyik szétszedi a bandát.”

Eközben Louis átvette a banda vezetését, a lemezcéggel és a menedzsmenttel is harcot folytatott.

“Őszintén szólva, Louis egy kis sz**darab, akinek sikerült megbántani rengeteg embert ez alatt a pár év alatt. Néhány nevetséges döntést hoz, például nem engedte a bandát elmenni a Brit Awards-ra, csak hogy több szabadidejük legyen. De okos játékot űz, tudja, hogy nem ő a legtehetségesebb tag és a hangja se a legerősebb, ezért felállította magát, mint üzleti agytröszt. Még arra is sikerült rávennie Cowellt, hogy adjon neki saját lemezcéget a Syconál, csak hogy boldog legyen!” – állította a Syco egyik alkalmazottja.

2014-re a feszültség és a folytonos turnézás annyira kikészítette a fiúkat, hogy droghoz és alkoholhoz nyúltak segítségért. Zayn Dél-Amerikában szívott jointot Louisval, amit le is filmeztek és nagy botrányt okozott, az érzelmileg instabil Liam pedig a folytonos alkoholfogyasztásban és bulizásban lelte örömét.

Harry 2014 óta nem nagyon mozdul ki társaival eseményekre, főleg Niallel nem, aki a banda hivatalos békefenntartójaként üzemel. Dan elárulta, hogy mikor csatlakozott a fiúkhoz Bogotában, látta Zayn arcán, hogy nem boldog, társaival pedig szinte semmit sem beszélt. A turné azonban ennek ellenére is hatalmas pénzösszeget hozott, és habár a végére már egyikük sem élvezte, a cég nem engedte, hogy ez legyen a vége a csapatnak.

Zaynnél itt telt be a pohár – kezdetben nem volt hajlandó a fiúkkal együtt turnézni. Vonakodva bár, de visszatért, azonban négy hónap után látva, hogy semmi sem változott – ráadásul Cowell elindított egy pletykát azzal, hogy megcsalta menyasszonyát is, úgy döntött, véglegesen távozik.

“A másik négy fiú keményen beszélt Zaynhez, miután kilépett. Louis sosem fogja megbocsátani a távozását. Liam és Louis maradtak az egyetlen igaz barátok a bandában. Niall mindenkit szeret, de ez hozzá tartozik az ő boldogság-légy-szerencsés személyiségéhez.” – állította egy bennfentes.

Zayn szóvivője a következőket mondta:

“Zayn nem akart többé részese lenni a 1D gépezetnek. Dühös a banda kampánya miatt, mert tényleg zeneileg meg akart állni a saját lábán. Azt akarta, hogy a banda tényleg zenekar legyen, ne csak pénz-termelők.”

A forrás szerint a zenekar amiatt is haragudott Zaynre, hogy az ötödik album készítésekor hagyta ott őket, amikor terveikben benne volt egy hosszú szünet, távol egymástól. Jól tudták, hogy Zaynnek a szünet alatt is meg van az esélye arra, hogy Robbie Williams-hez hasonló karriert fusson be.

A bennfentesek azt is elárulták, hogy az szoros ütemezés és a Sophiával való veszekedés miatt lett lemondva a koncert még két hete, a pár aznap este szakított.

“A banda dühös volt, amiért kiszivárogtatták a szünetet, mert nem akartak nagy dolgot csapni belőle, de a valóság az, hogy hosszúra tervezik a szünetet. Persze, lehet, hogy újra együtt lesznek majd, ha szólóként nem megy nekik a dolog. De ez nem valószínű, mert Harryből igazi sztár lehet. Ezek a napok nem a banda felbomlásának napjai, mert az sokba kerülne nekik. Amíg csak szüneten vannak, a zenekarból származó árukat továbbra is eladhatják. Harrynek kiemelt helyet biztosítanak a Sony főnökök, ha szóló szupersztár szeretne lenni.”

Azonban a szólóra még Harrynek várnia kell, Louis jelenleg nem enged semmilyen felbomlást a bandán belül, Cowell 100 millió dollárt érő bandáját semmiképpen sem oszlatná fel. Valószínű, hogy Louis nem csak a banda főnöke lesz, rebesgetik, hogy jövőre ismét X-faktorban fog szerepelni, azonban már mentorként.

A csapat szóvivője csak annyit mondott, a banda jelenleg arra fókuszál, hogy ötödik albumuk a lehető legsikeresebb legyen.

A cikk után nem sokkal Niall a következőkkel próbálta lenyugtatni a kedélyeket:

Ne higgyetek el mindent, amit olvastok. Erősen állunk a talapzatunkon, mint banda, és tesók vagyunk, alig várjuk, hogy halljátok, amin dolgozunk! Köszönjük a folytonos szeretetet és támogatást!

 

2 Comments on ““Szétesett a banda”

  1. Ez a cikk már ott bűzlik hogy Liam nem fogyaszthat annyira sok alkoholt mert csak egy veséje van. Vannak benne logikus részek. Cowellt sosem bírtam. Ha viszont a banda szétmegy Harry lesz az ő Beyoncéjuk. Hiszen ki emlékszik a Destiny’s child tagjaira? Beyoncé nevét mindenki ismeri. Harry ellőtt fényes jövő állhat,de ez rajta múlik. Itt fog majd kiderülni minden. Ha Hazza elakarja hagyni a csapatot akkor nem Louis fogja megakadályozni. Remélem legalább még egy darabig együtt maradnak.

    1. Ha így indulunk ki, Liam alkoholfogyasztása is logikus, sőt, alátámasztott, még szeptemberben vallott alkoholproblémáiról az Attitude magazinnak, az az interjú is elérhető az oldalon! Nem tudhatjuk, hogy mi folyik a színfalak mögött, viszont azt tudjuk, hogy mi történik a színpadon, és a gyűlöletet sosem láttam a szemükben. Nekem ott bűzlik a cikk. Harryt sem Louis tartja vissza, hanem maga a banda, onnan indult, az alapozta meg a karrierjét, túl hálás a One Directionnek ahhoz, hogy Ő vessen véget neki. De ezt a cikkben is elmondják. Mindenesetre, biztos vannak igaz állítások benne, de kétlem, hogy a srácok utálnák egymást… Annyira azért nem jó színészek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük