One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Szülinapos Liam!

Ma lett 22 éves Liam Payne, aki párunknak még most is az a 16 éves srác, mint régen. Figyelem: Facebook-Liam-Maraton!

FOLYAMATOS BEJEGYZÉSEK LIAMRŐL, IDÉZETEK, ÉRDEKESSÉGEK, KÉPEK AZ OLDAL HIV. FACEBOOK OLDALÁN!

“I’d be a birthday cake!” – mondta Liam még 2011-ben. Ha szülinapi torta nem is, de szülinapos lehet, hiszen ma van 22 éve, hogy életet adott neki édesanyja, Karen Payne.

CNlRr3OWsAABHLj CNlK5m0WcAA2hnE 
1993. augusztus 29-én született Angliában, Wolverhamptonban. Három héttel korábban született Karen és Geoff Payne gyermekeként, két nővére van, Nicola és Ruth. Már gyerekkorában bebizonyította, hogy erős és tud küzdeni céljaiért, hiszen négy éves koráig folyamatosan kórházi ellátásban részesült a rossz veséje miatt. Esetleg, beteges kisgyerek volt, napi 32 injekcióval tudott csak élni, ma pedig már egy dögös férfi, aki milliók szívét rabolta el – és mégis, őt csak egyetlen szív érdekli igazán. Barátnőjével, Sophia Smith-vel, már lassan négy éve él boldog párkapcsolatban, hűséges, vicces, tehetséges fiúról beszélünk.

“The strongest people aren’t always the people who win, but the people who don’t give up when they lose” > Nem mindig az a legerősebb ember, aki nyer, hanem aki nem adja fel, mikor veszít. – Liam

X-faktoros múltja 2008-ban indult, 14 évesen. Bár a selejtezők végéig eljutott, végül úgy döntött Simon Cowell, hogy túl fiatal még, tehetségét mutassa meg két évvel később. A tanácsot nem akarta megfogadni, 2009-ben is színpadra vágyott, ám a szabályok megváltoztatásával nem érte el a korhatárt. Így végül 2010-ben került ismét rivaldafénybe, immár 16 évesen, a Vry me a River c. dalt adta elő, ezzel állva tapsoló közönséget hagyva maga után. Végül, Nicole Scherzinger javaslatára Simon megmentette a fiatal tehetséget és berakta a már jól ismert három+1 fiú mellé, ezzel pedig nem csak álmát teljesítették, de adtak neki négy testvért is, akikkel a mai napig élvezi az életet.


A One Direction után hamar ráébredt az emberiség arra, hogy a gyerekkorában sokat szenvedő gyermek megtanult küzdeni, és már egészségesen a színpadra állva megszerezte azt az elismerést, amire annyira vágyott. Turnézások, koncertek, interjúk, albumok, testvérek – ezeket adta meg magának Liam azzal, hogy küzdött. Fegyelmezett, de játékos. Erős, de nem akaratos. Van saját önértékelése, de nem beképzelt.

21 22 years and 9 months ago these guys did the dirty. I wanna thank you cause we got this ball of sunshine!” – 22 évvel és kilenc hónappal ezelőtt ezek a srácok megtették. Megszeretném köszönni ezt a napfény-bombát, amit kaptunk! (ball of sunshine=olyan ember, aki nehéz időkben is felvidít) – Harry Styles

Liam nem csak saját magáért küzd, te társaiért is, akikkel immár öt éve együtt dolgozik és mulat. Barátai olyannyira számítanak rá, hogy el sem tudnák képzelni az életüket Liam nélkül. Ő az, aki mindig meghallgatja őket nehéz időkben, felvidít mindenkit és egyben tartja a csapatot. Mégsem válik szülővé, képes belemenni a rosszaságokba és aztán vállalja érte a felelősséget is. Őszinte barát, akire tényleg minden téren lehet számítani.

CNlj3q7UkAEJM_v CNlVM92VEAADTuF CNlVMciUkAE-MQA 

“Drag Me Down is more for the fans and us saying as long as we have the fans nothing can drag us down.”
A Drag Me Down többet jelent a rajongóinknak és nekünk, azt üzeni, hogy amíg vannak nekünk a rajongók semmi sem dönthet le minket. – Liam Payne

Azért azt se felejtsük el, hogy mindezek ellenére – a rengeteg barát, szerelem és küzdelem között – a szívében a legnagyobb helyet a rajongók töltik ki. Számára a rajongók is olyanok, mint a családtagjai, nélkülük nem tudna minden nap színpadra állni, ezért nagyon hálás mindenkinek. Szinte mindent képes megtenni értük, amit már rengetegszer bizonyított. Folytonos adományozások és kedves szavak mellett próbálja jókedvre deríteni a legrosszabb napot átélőket is, élete minden pillanatában másra gondol – talán épp ezért is szeretjük őt annyira.

CNlPU45WUAAkhlc CNlPVbzWIAAg-Oq CNlPVNnWUAABHyD CNlPVQQWsAADl1n

Boldog Születésnapot Liam Payne, köszönjük, hogy vagy nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük