One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Szülinapos Louis

Karácsony napja, avagy Louis születésnapja. Bár néha a fiún egyáltalán nem látszik, hogy 24 éves lett ma.

Közvetlen hivatkozás a képhez

Az egyetlen oka, amiért csíkokat hordok az az, hogy titkon szeretnék zebra lenni. – Ha zebra nem is, de világhírű énekes lett belőle, bár ki tudja, talán zebra is lesz belőle egyszer.

Louis William Tomlinson 1991. december 24.-én született Louis Troy Austin néven. A család nem is kaphatott volna szebb ajándékot. Édesanyja Johanna Poulston, míg apukája Troy Austin. Szülei szétmentek nem sokkal születése után. Anyukája Mark Tomlinsonnak hála újra megtalálta a boldogságot. Louis-nak sose volt a legjobb a kapcsolata apjával, ezért is változtatta meg családnevét. A Tomlinson család az elkövetkezendő évek során bővült négy kislánnyal. Charlotte-al („Lottie”), Felicité-vel és az ikrekkel, Phoebe-el és Daisy-vel. Alig egy éve pedig újabb iker babák láttak napvilágot a családban. Ernest, Doris Jay és Dan Deakin gyermeke. Valamint van egy testvére, Georgia, apja felől is.

  Mikor kicsi voltam nem volt egy masszív házunk és öt nő volt a közelemben, így apám és én mindig összetartottunk!

Louis mielőtt éneklésbe kezdett volna tehetségét megcsillogtatta a színészkedésben is. Iskolatársaival a Grease-t adták elő, amiben ő játszotta a férfi főszereplőt. Daniel „Danny” Zukot. Mielőtt 14 évesen tagja lett volna a Rouge nevű bandának, gondjai voltak az iskolában és lógásainak hála évet is kellett ismételnie.

 

– Van bármilyen félelmed?
– Felnőni…

2010-ben a Hey There Deliah című számmal kápráztatta el a nézőket és a zsűrit, akik három igennel jutatták tovább. A mentorházban akadtad gondja a dalválasztás miatt, ami nem más volt, mint a Make You Feel My Love.

Ezek után döntöttek úgy a mentorok, hogy összerakják az öt fiút és milyen remek ötlet is volt ez. A fiúk párbaj nélkül jutottak a harmadik helyig, ott a Torn című számmal nyűgözték le a közönséget, még se sikerült a döntőbe jutniuk.

 

Louis-t mindenki csak úgy ismeri, mint a vicces, bolondos srác. Ő az, aki folyton mosolyog, és idétlenkedik, életet lehet fáradt vagy épp szomorú barátaiba.

A fiú, akit folyton csíkosban láttunk, kantáros nadrágban és zokni nélkül. Mára már stílust váltott és felnőtt – ha ez nem is látszik rajta mindig. Mégis megmaradt annak az életvidám és vigyorgós srácnak, akibe az elején lányok milliói szerettek bele.

Ő az a srác, aki rendszeresen vízi csatába keveredett Liammel a színpadon.  Ő az, aki beteg gyerekeknek rendezett bált, hogy ha csak egy estére is, de igazi hercegnők lehessenek. És ő az a srác, aki erre az eseményre paparazziknak fizetett, hogy a megérkező gyerekekről készítsenek képeket, hogy érezzék az este tényleg róluk szól.

 

– Láttam anyát. Mutatta, hogy; „igen, *feltartotta a hüvelykujjait*. És én meg; „nem, ez egyértelműen nemet jelent *elhúzta a kezét a torka előtt*

   

Louis nem csak a hangjával és mosolyával kápráztatja el az embereket, hanem tetteivel is. Így nyugodtan elmondhatjuk, hogy egy jószívű, erős küzdőszellemmel megáldott, barátai mellett mindig kitartó, immár huszonnégy éves fiúról beszélünk.

 

Boldog Születésnapot Louis!

Mindenki Boldog Békés szeretetben gazdag Karácsonyt!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük