One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Szülinapos Niall

Ma töltötte be 22. életévét Niall Horan, mindenki kedvenc ír fiúja, aki talán párunknak még most is ugyanaz a 16 éves srác, mint régen. 

“Nos, személyem szerint nem lennék étel, mert nem akarnám, hogy megyenek.” – szerencséd van Niall, hiszen most is te leszel az evés jó oldalán, szülinapi tortád pedig fergetegesen tele rakja majd a pocakod!

COxOi7tWIAAoBCk COxOjH0WwAAS6YY

Niall James Horan 1993. Szeptember 13-án látta meg a napvilágot Írország Mullingar városában. Bobby Horan és Maura Horan, ma már Maura Gallagher kisebbik gyermeke, bátyja, Greg Horan 6 évvel idősebb nála. Növendéke volt a Coláiste Mhuire katolikus iskolának, tagja volt az iskolai kórusnak és gyakran írt és énekelt dalokat a tanterem falain belül is, szerepelt az Oliver c. darabban is, mint főszereplő. Annak ellenére, hogy jó gyerek volt, beszédes kedve miatt akadt, hogy három napra is felfüggesztésben részesült. Mielőtt részt vett volna 16 évesen az X-faktorban, a hazája körül tevékenykedett, például Dublinban volt Lloyd Daniels előzenekarában. Niall gyermekkora óta játszik gitáron. Rajongott és rajong a rock zenéért, kedvencei között Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé, valamint a The Eagles, a Bon Jovi és a The Script is szerepel.

  • Mi az a valami, ami nélkül nem tudnál élni? – Riporter
  • A szívemet mondanám! – Niall

A fiú, aki még az asztalára írta a nagy álmait, az X-faktorba 16 évesen ment el, NeYo – So Sick c. dalát hallhatta a közönség. Fellépésével teljesen elbűvölte az egyik helyettes-zsűritagot, Katy Perry-t, aki döntésével megpecsételte az énekes sorsát. Arra kérte az ír fiút, hogy ne hozzon rá szégyent és bizonyítsa rátermettségét a versenyre. Nem sokkal később Niall a fiúk mellett került a harmadik helyre, utána pedig a One Direction szőke hercegeként folytatta tovább zenés karrierjét. Utolsó fellépése az X-faktorral a műsor turnéján belül történt, ami brit és ír állomásokat foglalt magába. Később Katy Perry írt neki Twitteren, miszerint nem okozott neki csalódást és büszke a teljesítményére – sőt, kapcsolatukban egy csók is elcsattant már! Azonban sosem felejtette el, honnan indult, és a mai napig hálás mindenért, amit kap. Mi sem bizonyítja jobban, mint a Don’t Forget Where You Belong c. dal, ami Niall érzelmeiből született.

Néha a lányok mind megölelik a srácokat, engem kivéve, én meg csak mosolygok, annak ellenére, hogy fáj. – Niall

Niall azok után, hogy felfedezték, ugyanaz a fiú volt, mint régen. Bolondos, vicces zabagép, de mindenki így szereti őt, ahogy van. Mindenkivel kedves és mindenkivel törődik, még senki se látta, hogy nevetés helyett a fájdalmat választotta volna. Voltak nehéz helyzetek, műtötték már a térdét, került már veszélyes helyzetekbe és sok rossz pillanatot is megélt már, hála a rajongóknak, de Ő mindig úgy fogta ezeket fel, hogy a szeretet néha fáj, és Ő élvezi a fájdalmat.

A mi bandánk megváltoztathatatlan: öt őrjöngő idióta! – Niall

Nem csak a rajongóit, de a barátait és bandatársait is szívből imádja, és az érzés kölcsönös mint az öt irányból. Sosem felejtjük el, mikor még karrierjük elején nagyon szenvedett Niall a honvágytól és a fiúk ír akcentussal beszéltek hozzá. Hogy elmentek egy Nando’s étterembe, hogy vigyenek Niallnek kaját. Hogy mikor elsírta magát a Little Things éneklésekor, Liam odaült mellé és segítette őt az éneklésben. Hogy mikor megsérült a térde, a négy fiú azonnal ott termett és segítettek neki lemenni a színpadról, és a gyógyulási szakaszban is ott voltak mellette.

De azt sem felejtettük el, mikor Niall odaadta Louisnak a pulcsiját koncert közben, mert fázott. Vagy mikor Harry legendás esését végrehajtotta, először aggódva kérdezte, hogy van, csak utána nevette ki. Ezek mind olyan emlékek, amik bizonyítják, hogy Niall családra lelt a rögös útján, és soha sincsen egyedül.

COvBKWsWIAAHHfu COvBL9xWoAAghxH COvBLBoWwAAWoHR COvBMiEWoAAJIBx
Tehát Niall megkapta azt, amire mindig is vágyott. A zenének élhet, szórakozhat, vannak barátai és családja, akik szeretik őt, és van, kit szerethet. És habár élete szerelmét még nem találta meg, az ír szépfiú nem aggódik attól, hogy magányosan hagyná el ezt a világot ötven év múlva. Hiszen tudja, hogy mindig van kikre támaszkodnia!

Boldog Szülinapot Niall, köszönjük, hogy vagy nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük