One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Támadás érte az Action/1D-t

Az Action/1D nem más, csak átverés arra, hogy pénzt csikarjon ki a One Direction a rajongóikból – állítja legalább is a  Daily Mail.

A Daily Mail ma osztott meg egy cikket a világgal, melyben az emberek kommentekben kritizálják a bandát a projekttel kapcsolatban. Való igaz, a kampány rengeteg jó visszajelzést kapott és a figyelmét is felkeltette az embereknek, azonban ez a cikk remek példa arra, hogy mennyire félreértelmezik páran az Action/1D lényegét!

A cikk többek között azt is mondja, hogy “Fektessék pénzüket oda, ahol a szájuk jár!”, magyarán ne csak beszéljenek, de támogassák is a projektet. Akadnak olyanok, akik gúnyolják a naiv embereket, akik elhiszik ezt az egészet.

A cikk után azonban maga a kampány sem maradhatott csendben és az Action/1D hivatalos oldalán válaszolt a vádakra, védve a One Direction jó hírnevét.

Először is, mind rajongók, mind pedig gyűlölködők, akik nem ismerik közelről a bandát, mi tisztában vagyunk azzal, hogy a One Direction tagok mennyi nagylelkű adományt adtak különböző szervezeteknek! Az elmúlt néhány évben rengetegszer hallottuk őket a világ legjótékonyabb sztárjai közt.Néhány kommentátor felháborodott és kritizált kampányokat, melyben hírességek kérik a rajongóikat arra, hogy adományozzanak a szervezetnek, és igen, a One Direction is rengetegszer megtette már. De ez mióta rossz, amíg ők is adakoznak? Ha mindenki arányosan ad abból, amije van, hol a sérelem? Példa erre a One Direction egyik tagja, Louis Tomlinson, aki a Trekstockkal kezdett el kampányolni és kérte az embereket az adományozásra a Beliebe in Magic alapítványnak. Körülbelül 300.000 font gyűlt össze, de emellett házigazdája volt egy bálnak a halálosan beteg gyerekek részére, ezzel segítve az alapítványt, 2 millió fontot adományozott a BiM Liverpool Twitter-fiókja szerint, emellett Ő és bandatársa, Liam Payne voltak a legnagyobb ajánlattevők a bálon lezajlott aukción! Ez a példa egy tiszta és fontos nyilatkozat!

Másodszor, az action/1D kampány nem kér adományt. Ez az action/2015 része, egy mozgalom, ami több, mint 1600 szervezetet és színészt foglal magába szerte a világon, hogy próbálja és befolyásolja az új ENSZ fejlesztési menetrendet, ami ebben az évben lesz megtartva a millenniumi gyűlés végére érése után. Ez a mozgalom magába foglalja az összes embert, korától és hátterétől függetlenül, a One Direction pedig eldöntötte, hogy beveszi a rajongóit is: egy fiatal és dinamikus csapatot. Egyszerűen csak felhívták a figyelmet arra, hogy gondolkodjanak el a kérdésen, mi fontos, és beszéljenek róla. És hogy az utolsó üzenetet ne lehessen naivnak hívni, a One Direction célja sohasem az volt, hogy a világ összes problémájára megoldást találjon, csak az, hogy a fiatalok üzenetét továbbítsák és biztosítsák azt, hogy meghallják azokat, miközben felkeltik a figyelmet és ösztönöznek arra, hogy részt vegyél a politikai és társadalmi cselekvésekben. Ez egy erőfeszítés, amit csak dicsérni lehet, és mi rajongók nagyon boldogok vagyunk, hogy megoszthatják ezt a gyönyörű végeredményt, a “Dear world leaders” rövidfilmet, szerte a világon.

Végül, de nem utolsó sorban a One Directionnel milliónyi, nagyon szenvedélyes rajongója van szerte a világon, a befolyásuk és hírhedtségük sokkal értékesebb és fontosabb, mintha eladományoznák mindenüket, és nagyon reméljük, hogy továbbra is részt vesznek majd az action/1D-ben, ahogy eddig is tették!

A levél után a Daily Mail nem kért bocsánatot, de a rajongók is már támadják az utálkozókat és biztosították a szervezetet, hogy továbbra is támogatni fogják a mozgalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük