One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Teen Choice Awards

Nagy bravúrral ért véget tegnapelőtt este a Teen Choice Awards, amit Londonban rendeztek meg. Az esélyesek közözz Liam, Harry és Louis neve is szerepelt, azonban csak az utóbbi tag vonult végig a vörös szőnyegen.

Louis az egész műsor alatt nagyon boldog volt, és mikor átvette a Legjobb Férfi Előadóért járó szörfdeszkát, a mosolya csak még szélesebb lett! Érdekesség, hogy az előadók közül Louis a második legtöbb TCA díjjal rendelkező énekes (beleértve a 1D-val nyert díjakat). Első helyen Harry áll.

Srácok, csak azt szeretném mondani, hogy az én rajongóim a világ legjobbjai! A legfontosabb emberek ebben az egész projektben, és nem tudom nektek elégszer megköszönni! Ti vagytok az okai annak, hogy azt teszem, amit. Ez a díj a tiétek, köszönöm! – hangzott Louis beszéde a díjátadón.

Harry és Liam is nyert díjakat. Míg Styles a Legnagyobb Divatikon és a Legjobb Nyári Turné deszkákat, addig Liam a Legjobb Videoklip díjat zsebelte be.

Amíg a díjátadó tartott, Harry és Niall máshol kaptak elismerést. A Capital FM rádió tartott szavazást arról, hogy kik 2018 legdögösebb pasijai. Niall a negyedik helyen végzett, Harry pedig a győztesnek járó koronát vehette fel.

Louis egyébként Londonban, Niall Los Angelesben, Harry Kanadában, Zayn New Yorkban, Liam pedig Milánóban tartózkodik.

A díjátadón készült fotókat megnézhetitek az oldal galériájában!

http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dkcam2aUUAARHBA.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_Dkce1UZUYAIfm2v.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DkctvvkUwAM65Kq.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DkccTbmVAAYJGpx.jpg http://onedweb.flaunt.nu/gallery/albums/userpics/10002/thumb_DkctvvlVsAEOqfB.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük