One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Tegnapi hírmorzsák

A tegnap sem telt el anélkül, hogy ne kerültek volna elő képek és információk a bandával kapcsolatban. Míg Zayn, Harry és Liam teljesen eltűntek, addig Louis ismét az utcán kóborolt Los Angelesben és pár rajongó szerencsésen készíthetett vele képeket is. Niall pedig az LA Galaxy meccsére ment el – és hoppá! – egy lány társaságában.

A lány becses neve Jessica Serfaty, modell, és pletykák szerint Joe Jonas jelenlegi randipartnere. Ennek ellenére a világ azt találgatja éppen, hogy Joe ismét lapátra került-e egy 1D srác miatt, avagy sem. Jó minőségű képek még nem kerültek elő, de a homályból is kivehető, hogy bár jól szórakoztak a meccsen, semmi kémia nem volt köztük. Jó hír azonban, hogy az LA Galaxy-val való gyakorlásról készült képek bővültek a mai nap folyamán.

Eközben – tegnap volt Angliában Anyák napja, így bizony a srácok próbálták meglepni a számukra legfontosabb nőt az életükben. Harry például Gemma és Anne társaságában mentek el valahova, sajnos azt már nem tudjuk, hova, Zayn pedig egy masszázst fizetett édesanyjának, ha már sajnos nem lehet vele. Pletykák szerint Louis nem csak Jay-t, de Brianát is felköszöntötte, mint anyukát, állítólag a tegnapot az új családjával töltötte az énekes.

    

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Március 4 – Niall focizik az LA Galaxy csapatával, StubHub Center
» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Március 6 – Niall az LA Galaxy meccsén, LA
» Miscellaneous / Egyéb > Rajongókkal > 2016 > Március 6 – Louis rajongókkal, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük