One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Telehit interjú

Azt mondtam volna tegnap, hogy nem készült interjú a Telehittel? Hupsz!

Gwen készítette el az interjút még egy nappal a Telehit Awards előtt, amiben végre hosszabb választ kapunk arról, hogy mit is jelent az, hogy A.M.

A beszélgetés elején rákérdez a riporter Liam kezére, amiről már egész szépen lekopott az oroszlán minta. Az énekes azt felelte, hogy rárajzolt a kezére minap és az látható halványan. Az a kérdés is felmerült, hogy a fiúk közül ki hogyan fejlődött spanyolból a két év alatt, amíg nem jártak arrafelé. Mindenki egyet értett abban, hogy Niall konyít a nyelvhez, hiszen iskolában is tanulta.

Nem jó, de mégis – élnék Liam szavaival.

Harry azt is elmondta, hogy ha néhány napig spanyol környezetben van Niall, akkor eléggé belerázódik és akkor megy neki.

És akkor vissza is térnék a bejegyzés elejére, hogy az A.M. az hogyan is került az album címébe. Liam elmondta azt, amit már eddig tudtunk, hogy a dalok írása hiába történt meg délután és este, a felvételek mindig a hajnali órákban történtek, így az album maga is hajnalban készült, a cím pedig, hogy Made in the A.M. pont ezt jelenti. És hogy mindenki értse, a fiúk tovább elemezték, hogy az A.M. minek a rövidítése, és hogy az a hajnali órák kifejező szava.

A fiúk továbbá azt is elmesélték, hogy az öt év alatt megtanultak együtt dolgozni és megismerték egymást, Louis felhozta Niall példáját, aki nagyon könnyen fázni kezd, és nyitott ablaknál mindig azt mondja, hogy Rosszkedvű leszek!

Gwen a szünetre is rákérdezett, de mélyebb választ szeretett volna annál, hogy család és barátok körében töltenék idejüket a fiúk. Kifejezetten a tervekre kérdezett rá, így megtudhattuk, hogy míg Liam nem szeretne elfoglalt lenni, Louis a szünet alatt is az lesz, de így is lesz ideje a személyes kapcsolataira, aminek örül.

Az interjús dalokat is felhozott témának, megemlítette Niallnek, hogy a Temporary Fix nagyon aranyos dal lett és tetszik neki, Louis pedig ezen elcsodálkozott, hogy az aranyos jelzőt használta. Harry meg is kérdezte, hogy csak azért aranyos-e a dal, mert Niall írta, de Gwen nem válaszolt rá.

Szóba került természetesen a Telehit Awards is, Niall elmondta, hogy mind nagyon izgatottak, hiszen ez az első stadionban lezajló mexikói fellépésük, és hatvanezer ember előtt énekelni eléggé félelmetes.

Gwen a Karácsonyra is rákérdezett, jobban mondva arra, hogy mi lenne a fiúknak a legjobb ajándék az ünnepekre. Harry azt mondta, hogy papucsot szeretne, Niall a jópofa zoknikat szereti (mellékesen az interjún is olyat hordott), Louis is a zoknikat mondta, esetleg még alsóknak örülne. A választásokat azzal magyarázták, hogy a turnén mindig kifogynak valahogy ezekből. Liam persze a kis ajándékokra rátetézett, neki a legjobb ajándék egy hajó lenne… És persze zokni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük