One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Testvérek együtt LA-ben

Úgy tűnik, Lottie és annak pasija a napokban Los Angelesbe utaztak, ugyanis a tegnapi nap folyamán Louis oldalán kapták őket lencsevégre. Nem lepődünk meg azon, hogy a fiatalabbik Tomlinson testvér Amerika államainak járdáit koptatja, hiszen Selena Gomez májusban induló Revival turnéjának egyik fontos embere lett Lottie azzal, hogy az énekesnő haját és sminkjét fogja igazgatni. De az is lehet, hogy csupán együtt gyászolnak, a napokban ugyanis Keith Tomlinson – nagypapa – a mennyország egyik angyalává változott, hogy odafentről figyelje tovább unokái sikereit.

Louis mellett természetesen megjelent Oli is, együtt mentek kávézni a Starbucksba. Képekből igen jó minőségűeket kaptunk, összesen 36 darabot.

Niall végre lencsevégre került – hétfőn szállt fel egy Bangkokba tartó járatra, így valószínűleg jelenleg ott tartózkodik. Egy kép került elő, már a repülőn, éppen kényelembe helyezve magát nyomkodja a mobiltelefonját.

Harry, Liam és Zayn a napokban nem adott hírt magáról, azonban James Corden igen, aki Harry által megihletve állt kamera elé egy kis fotózásra. A képeken fellelhetőek a Harry-s beállások, a tetoválások, illetve a ruházat is. Képek: (01, 02, 03)

CcgyPR-UUAAuCMN.jpg Ccf4QdOUAAAvHY7.jpg Ccf4QcFUkAAQCX5.jpg CchWqRqWEAAq_08.jpg CcgyLLMUcAAcpUY.jpg

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Március 1 – Louis, Oli, Lottie és annak barátja az utcán, LA

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük