One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
The Curious Tale of Fi-Rex

Fi-Rex gyógyító meséje 2015. szeptember 16-án jelenik majd meg, de már most elő lehet rendelni. A könyv a One Direction segítségével íródott olyan sztárok mellett, mint Keith Lemon, Bear Grylls, Rod Stewart, Jools Oliver, Amanda Holden, Denise Van Outen és még sokan mások.

Ez a hihetetlen mese úgy van megírva, mint a következmények egy játéka, mindegyik szekció vagy rész különböző sztáríróktól származik. Eredményeképp ez a történet nagyon vidám, egyedi, ugyanakkor kiráz tőle a hideg is. Mindegyik híres vendégíró megmutatja az igazi, ragyogó színeit a könyv minden részében. Fi-Rex, a félig dínó-félig lány története olyan kalandról szól, amit még soha senki nem élt át, teremtményekkel, állatokkal és furcsa lényekkel találkozik a küldetésén, hogy megtalálja a hazautat. Briliáns és a gyerekek és felnőttek is hatalmas szeretettel fordulnak a valóban eredeti és érdekfeszítő történet felé. 

A könyv 32 oldalas, megalkotásának célja pedig a Children In Need alapítvány támogatása. Így hát aki elő szeretne rendelni, ITT megteheti!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük