One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Több információ Harry kapcsán

A napokban ismét kiderült pár apróság Harry titokzatos korongja kapcsán, amit most összegezni szeretnék nektek.

Március 18-án Nick Grimshaw nyilatkozta azt, hogy beszélt Harryvel és elkotyogta, hogy az énekes az első kislemezét Jamaicán készítette el, ezért tűnt el egy időre.

Írtunk egymásnak ma reggel. Aggódik, hogy nem fog tetszeni az új kislemeze. Jamaicában vette fel, szóval imádkozom, hogy valami borzalmas fehér reggae szám legyen!

Nem ez az egy furcsaság derült ki, Edward Sexton designernek köszönhetően tudjuk, hogy az énekes együtt működött vele a fellépőruhái miatt és a tavasz színeiben pompázó kosztümöket és nadrágokat választottak ki Harry szóló albumához. Edward eddig olyan sztárokkal működött együtt, mint Mick Jagger, Paul McCartney vagy Mark Ronson, így nem csodálkozunk azon, hogy Styles Őt választotta.

Ez nem csak az öltönyről szól, a vágásról, ami elkészíti azt. Arról, ahogy kifejezi önmagát és amit mentálisan tesz veled, ha magadra veszed. – mondta sejtelmesen Sexton.

Az öltönyökről készült képeket megtekinthetitek Sexton instagram oldalán [ezen a linken]. Ti várjátok már Harry albumát?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük