One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Truth Slash Fiction és Larry interjú

Folyamatosan népszerűsítik a már két díjjal is rendelkező sorozatot, ami hamarosan debütál a képernyőkön, így esett meg az, hogy az írókat, Charlie Sohne-t és Daniel Schloss-t kérdezték arról, pontosan mik a terveik a Larry Stylinson szállal, mennyire akarnak belemélyedni, és mennyi köze lesz a One Directionnek a sorozathoz.

Az első rész egy fanfic alapján lett megírva, ami Larryről, vagyis Louis Tomlinsonról és Harry Stylesról szól. Tudtatok bármit is a pletykákról a fanfiction előtt, és ha nem, utánanéztetek később?
Rengeteg Larry fanfictiont olvastunk az első rész előtt és az első rész forgatása alatt is és rengeteg inspirációt nyertünk az érzelmekből és élénkségből, amik ezekben a történetekben vannak a rajongótábor által. Ugyanakkor azt akartuk, hogy a Truth (a történet bandája) egyedi legyen, saját személyiségekkel és zenei stílussal. A sorozat magja maguk az írók és a művészi közösség jelentősége, ami az első helyre is került nálunk.

Érdekel a folytatás?

Néhány ember aggódik, hogy ez kiparodizálja majd a Larry rajongókat, de nem úgy tűnik, hogy ez lenne a célotok, miért volt fontos nektek az első rész és mit gondoltok, mit tanulhatnak a sorozatból az emberek?
Tisztában vagyunk azzal, hogy a múltban a közösség nem képviselte eléggé, ezért szeretnénk tisztázni, célunk nem a Larry rajongók kiparodizálása. A fiction írók a sorozatban mind olyan emberek, akik mi voltunk középiskolás korunkban: viccesek, kreatívak és öntudatosak – éppen ezért az érzelmeiket komolyan veszik. Ők azok az emberek, akik a művészeti közösség révén megírják saját történetüket, hogy kifejezzék és visszatükrözzék a sok valós drámát, ami velük történik. Abban reménykedünk, hogy az emberek a sorozat által jobban megértik majd az okokat, hogy az emberek miért írnak ilyen történeteket, és nagyobb tisztelettel tekintenek majd erre a műfajra.

Mit gondolsz, milyen rajongótáborhoz illenek ezek a fictionek?
A Fanfictionek minden rajongótábor szerves részét képezik. Amikor egy kitalált sorozatról beszélünk, a fanfiction az egyik módja a rajongótábornak, hogy egy olyan kijelentést tegyenek, amit nem látnak egy képen, vagy olyan rajzoljanak, ami kimondhatatlan. Ami a 1D rajongókat illeti, úgy gondoljuk remek, hogy az emberek 1D dalokat írnak le a romantikai idealizmus miatt, ami a dalszövegeikben lelhetőek fel, és sok fanfiction ezekből az ötletekből merít: ez az, ami annyira megfogott minket a történetekben, amiket olvastunk.

A karakterek egy bandában voltak, vagy újonnan alakultak meg?
A bandáról a jövőbeli epizódok során derül ki több információ.

Érdekes, hogy ha valaki ír egy történetet, egy kisebb csoport összeül és azt megvitatják. Lesznek kapcsolatok online írókkal is?
Igen! Az első részben Emma egy csomó ficet fedez fel az AO3-n, a jövőben pedig megtaláljuk a módját, hogy az online közösség is a történet részei legyenek.

Az íróknak szembe kell majd nézniük a történetük miatt kapott kritizálásokkal a sorozat folyamán?
Nem árulhatjuk el, de a sorozat folyamán ki fog derülni.

Az írók bejelentették, nem tudják pontosan mikor fog érkezni és melyik csatornán a sorozat, de amint tudnak pontos információt mondani, meg fogják tenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük