One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Új bandatag?

Tegnap délelőtt Liam és Niall rádióinterjút adott, a fiúk díjat nyertek, illetve megjelentek a Jimmy Kimmel showban egy új bandataggal!

Reggel Liam és Niall rádióinterjút adott, Harry hangszálai miatt, Louis pedig fáradságra hivatkozva nem jelent meg, így komolyabb témákat sem érintettek a fiúk. A minden interjún témaként felmerülő szünetről és albumról beszéltek, majd Niall telefonbetyárkodott egy kicsit.

Érdekesség inkább a délután, hiszen a Jimmy Kimmel Showban szerepeltek a fiúk. A műsorkezdés előtt bődületes tömeg várakozott a helyszínen, hogy bemehessenek, voltak, akik kintről hallgatták végig, mert nem volt jegyük. A kültéri koncerten a következő dalok hangoztak fel: Perfect, History, Drag Me Down, Story of My life, No control.

Díszhelyet kapott az a krumpli, mely Harry és Liam között ült az interjú során.

Ez a krumpli az új bandatag! A világ legnépszerűbb krumplija lesz a világon! Talán még Ariana Grande-val is randizni fog! – mondta Kimmel.

Miután a fiúk megismerkedtek az új taggal, bejelentették One D Potato hivatalos oldalait, hogy lehessek követni őt, aki szeretné.

A műsorban elmondták a srácok, hogy egy ideig még Amerikában maradnak, vagyis a hálaadást biztosan az Egyesült Államokban ünneplik majd. Elmesélték a legérdekesebb helyeket, ahol aláírást kértek tőlük, ilyen volt például a mosdó. Kiderült az is, hogy Jimmy Kimmel apját igencsak ismerik a srácok, Jimmy szülei például minden évben sütnek szülinapi tortát Niallnek, Harry pedig simán elmondta, hogy milyen vércsoportja van Jimmy apjának.

Illetve a tegnapi nap folyamán lezajlott a Billboard Touring Díjátadó, ahol a fiúk két díjat is nyertek: Top Draw és Top Tour díjakat, gratulálunk nekik!

   

Galéria linkek

» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 19 – SRÁCOK MEGÉRKEZNEK A JIMMY KIMMEL SHOW HELYSZÍNÉRE, LA
» PERFORMANCES / FELLÉPÉSEK > 2015 > NOVEMBER 19 – JIMMY KIMMEL SHOW (PRÓBA), LA
» TELEVISION / TELEVÍZIÓ > 2015 > NOVEMBER 19 – JIMMY KIMMEL SHOW, LA
» CANDIDS / PAPARAZZI KÉPEK > 2015 > NOVEMBER 18 – NIALL VÁSÁROLGAT, LA

Videók


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük