One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Új kinézet

Az éjszakámat új kinézet megalkotására szántam, és habár nem lett tökéletes, vannak elemei, amikre igazán büszke vagyok.

Míg az előző kinézet sötét volt és csicsás, addig próbáltam ezt világos színekkel feldobni és egyszerű elemekkel úgy, hogy mégse legyen sablonos. Egyik ilyen a képváltó fejléc, ami tényleg egyszerű fotókból áll, amik váltakoznak egy adott időn belül. Nincs rajta csillám, vagy mozgó videó. Mivel az előző kinézeten Louis és Niall uralkodott, most Harry és Liam kapták meg a főszerepet.
A másik, a főoldali változás. A bejegyzések mostantól rövidítve jelennek meg, oldalt a kiemelt képekkel, ez az elem már eléggé népszerűnek számít a rajongói oldalak körében, és egyszerűen úgy éreztem, muszáj kipróbálnom. Mivel felépítésileg teljesen más az előző kinézetétől, így akadnak hibák és elcsúszások a bejegyzéseknél, illetve a keresőmoduloknál, ezeket folyamatosan javítani fogom majd.
A Projectek oldalmodult is átalakítottam, hogy rendezettebb és szebb legyen, nekem tetszik a végeredmény, remélem nektek is.
A fejlécen a Legújabb Videók részlegre igen csak büszke vagyok, mert elég nehezen, de segítséggel és tutorialokkal sikerült megoldani, hogy az ikonokra kattintva az oldalon maradva, nézhető lehessen a videó. Ezt a funkciót majd átviszem az oldal további részeire, egyenlőre csak ott vélhető fel és minden böngészőben működnie kell.
Ennyi lenne, ha hibákat észlelnétek, kérlek szóljatok, illetve várom a véleményeteket is. Ha nem tetszik nektek, még mindig vissza tudom állítani az előző designt. Hamarosan jövök a hírekkel, addig is sziasztok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük