One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Új kinézet, sok változás

Egy hónap után megérkezett az új kinézet, amit már én hoztam össze és hihetetlen, de fél éve dolgozom rajta. Kicsit interaktív kinézetet szerettem volna, a sok kódban pedig többek között a WordPress alap sablonjai és Nikkii segítettek. A főoldal teljesen más lett. A bejegyzéseket egy kép takarja, amikre rámenvén láthatjátok a címet illetve a posztolás dátumát, kattintással pedig eléritek a tartalmat is. Az oldalt látható nyilakkal ugrálhattok a bejegyzések között, hogy ne kelljen mindig visszamenni a főoldalra. A bejegyzések végén hozzászólást is hagyhattok, illetve Facebook interakciók is vannak, mint bekövetés, megosztás és lájkolás. A lap alján ajánlott bejegyzéseket láthattok, ami kapcsolódhat a jelenleg olvasott cikkhez. Az oldalsávban a hirdetés és az elit cserék maradtak, a chatet csevegő néven érhetitek el a főoldalon a további oldalaink között. Szintén ott találtok majd rá a galériára, a videóinkra és más oldalakra, amik eddig az oldalsávban voltak elhelyezve.

A menük nem változtak, a fejléc viszont eltűnt és helyette oldalt váltakoznak a képek a fiúkról. Még előfordulhatnak hibák a kinézetben, ezeket igyekszem majd javítani.

Nem mondom,  hogy marad ez az elrendezés a jövőre nézve, de annyit kísérleteztem ezzel, hogy muszáj voltam felhasználni, ha már fél évem ráment a megalkotására. Véleményeket szívesen várok, legyenek jók, vagy rosszak.

További kellemes böngészést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük