One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Új projekt & új videoklip

Az Action/1D-hez hasonlóan a We The People is egy projekt, melyben a vezetők figyelmét akarják felkelteni a változásra. És persze, hogy a One Direction is szerepel benne!

Sőt, ha úgy tetszik, az Action/1D ennek az egész projektnek egy gyermeke, amivel a fiúk csak még jobban fel akarták hívni a figyelmet erre a dologra. Meg van a lehetőség, hogy Te is részt vegyél ebben, ahogy az egész világon a legtöbb ember teszi. Egy videót kell készítened, melyben elhangzik ez a mondat:

This is the plan. Let’s get to work. Let’s make it happen.

Magyarul “Ez a terv. Dolgozzunk rajta, valósítsuk meg!”

A videót ezen a linken tudod feltölteni, a fiúk pedig a szöveg alatt található videóban szerepelnek, amiben összeszedték az érintett területeket, amiért a projekt született.

Emellett a fiúk tegnap és a mai nap folyamán New Yorkba látogattak, ahol egy újabb videoklipet forgattak le. Képek és videók se kerültek még elő, sőt, a dalról se tudunk semmit, azonban Harry elárulta nekünk ezt az apró titkot, így mindenki izgulhat, hogy mikor jelenik majd meg. Sőt, a dalszövegről az egyik rajongó, akinek az apja tegnap együtt dolgozott a következőket mondta:

Nem tudom, milyen dalhoz forgattak, de a dalszöveg valami olyasmiről szólt, hogy ne legyél tökéletes, csak saját magadnak és mulass egy hotelben! Lol!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük