One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Újabb jelölés és ismét apróbb hírek

A banda ismét egy újabb díj megnyerésére esélyes, legalább is a Directionerek újból csatába indulnak, hogy megszerezzék az iHeart Awards rajongóknak szánt trófeát a fiúk számára.

Szavazni akármennyiszer lehet Twitteren és Facebookon, egy bejegyzésben szerepelnie kell a   és  hashtageknek, ekkor érvényes a szavazat. Ha instagramon szeretnél szavazni, ott is megteheted, ha a képek mellé ezeket a hashtageket illeszted be.

A fiúk emellett jelölve vannak még a Kid’s Choice Díjátadón belüli Kedvenc Banda, Kedvenc klip (DMD), illetve a Legnagyobb Rajongótábor kategóriákban, az ottani szavazásról itt olvashatsz bővebben.

Emellett egy újabb Ellen videóval érkeztünk, még egyre számíthattok a héten – igen, tudom, hogy négyet ígértem, de ötöt kaptok. Jó hír továbbá, hogy Zayn PillowTalk klipje elérte az egy millió kedvelést, és mindenhol a Top 10-ben startolt, tehát sikeres a szólista karrierjének első hulláma. A banda miatt sem kell aggódnunk, a napokban kiderült ugyanis, hogy a Made in the A.M. album megdöntötte a FOUR eladási adatait, míg a negyedik lemez 387,000 eladással rendelkezve került a Billboard listájának élére, addig a MITAM 459,000 megvett koronggal büszkélkedhet. Érdekesség, hogy első albumuk – mely szintén első helyre került a Billboardnál – annak idején mindössze 175,000 számértékkel nyűgözte le a világot.

Louis pedig a mai nap folyamán vásárolni volt és meglepte kisfiát egy Bancroft zárt-babaággyal 829 869 Ft értékben, egy 32 418 Ft-ért árult kis zongora-játékkal, valamint egy Bea márkájú pelenka-táskával (inkább Brianának), ami 218 897 Ft-ba kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük