One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Újabb Zayn “botrány”

A “botrányról” azonban most nem az énekes tehet. Zayn az elmúlt időben eléggé csendessé vált, alig hallani róla, illetve csak magánéletét zargató lesifotókból kapunk nagyon ritkán egy keveset. Nemrég Tahitin volt Gigi Hadiddal, akivel Novemberben ünnepli majd évfordulóját, most pedig Los Angelesben van az ottani házában élvezi a mindennapokat. Gyakran a rajongók által készített rajzokat megosztja követőivel, levél formájában pedig megköszöni a kemény munkájukat is. Szóval most sok mindent lehet mondani Zaynről, de azt nem, hogy botrányos lenne – főleg a tavalyi év után.

Azonban a rajongótábor fele kiakadt, amikor az egyik személyes képei között megláttak egy fegyvert az asztalon, a másik fele pedig azon volt fennakadva, hogy a Perrie tetoválás még mindig ott ékeskedik Zayn felkarján. A trendek után viszont lassan mindenki feldolgozta a látottakat, főleg úgy, hogy igazából semmi értelme nem volt ennek.

A fegyver – ami a legnagyobb problémát okozta, – egy Brown Revolver V2 öngyújtó, amit eBay-n lehet rendelni cirka 114$ értékben, és mind tudjuk, hogy Zayn láncdohányos, így ezen senki nem lepődik meg.

De hogy valami jó hírrel is szolgáljunk, hosszú idő után ismét felfelé ível a Snakehips és Malik közös szerzeménye, a Cruel (a héten a 9. helyen végzett a dal), illetve egy régi-új kép is megjelent az énekesről.

 nincskep nincskep nincskep nincskep

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük