One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Újévi áttekintés

Eljött a nap, 2015 utolsó napja. Gondoltam, most, hogy lezárjuk ezt az évet is, hozok egy kis összegzést, mi történt ebben az évben a bandával, és velünk.

Január elsején kezdődött minden, amikor mindenki nagy reményekkel indult neki a következő tizenkét hónaphoz. A banda tagjai, Harry, Liam, Louis, Niall és Zayn mind megígérték nekünk, hogy ez a 365 nap felejthetetlen lesz. Igazuk volt.

Zayn kilépése

Már Februárban elkezdődött a várva várt koncertsorozat, ami több országot, és még annál több várost foglalt magába. A rajongók őrjöngtek, akkor még a büszkeség és a boldogság miatt. Harry ontotta Twitteren magából az egy mondatos vagy szavas gondolatait, amiknek értelme nem sok volt, Louis focizott Liammel, Niall szintén a megszokott módon bolondozott. Minden olyan volt, mint ahogy lennie kellett, pontosan olyan, mint tavaly, vagy azelőtt. Viszont egy hónap alatt az érzelmek megváltoztak, nem csak a közönségben, de a srácokban is – Zayn úgy döntött, többé nem szeretne a One Direction tagja lenni.

“Azt hiszem csak haza akartam menni az elején. Mindig agyaltam rajta, de nem tudtam, mikor tegyem meg. Aztán úgy döntöttem egy nap, hogy el kell mennem,  úgy éreztem helyesnek. Felkeltem aznap reggel, teljesen őszintén, és azt mondtam: Haza kell mennem. Önmagamnak kell lennem, mert elegem van. Az unokatestvéremmel voltam akkoriban – ültünk a hotel szobában – és kérdeztem tőle, hogy haza kéne-e mennem. Azt felelte, “Ha haza akarsz menni, menj.” Szóval leléptünk.” – Zayn

Hatalmas botrány és gyász borult a rajongótáborra és a fiúkra is, a világ úgy érezte, a One Directionnek leáldozott, tovább nem képesek hozni azt a színvonalat, amit elvárnak tőlük. A készülő album kukában végezte, Zayn nélkül az addig elkészült daloknak már nem volt sok hasznuk. A megmaradt tagok négy fővel folytatták a még éppen elkezdett turnét, de már nem nevettek, nem bolondoztak, nem éltek a színpadon.


Állomások teltek el szomorúságban. A rajongók próbálták tettetni, hogy rendben vannak, és ezt a fiúk viszonozták, de mindenki tudta, hogy senki sincs jól. A közös énekléseknél nem ültek a fiúk egymás mellé, mindig kihagyták Zayn helyét, nem énekelték a szólóit, egyszerűen nem akarták elfogadni a történéseket. Louis és Zayn még vitába is keveredett a csiripelős portálon. Valahogy még is sikerült továbblépni, és májusban az eset utáni első interjún már egy szorosabb barátságban álló, négy fős banda ült a Late Late Show kanapéján.

Új kezdet

A rajongók megnyugodtak, mikor látták, hogy a fiúk már sokkal jobban vannak, és kapcsolatuk látszólag is sokat javult, már-már testvéri viszony alakult ki a gyász után. Az interjú alatt mutatták be a Kidobóst is, ami után 20 percen át ontották magukból Jamesszel a hülyeséget – visszatért az a csapat, akit a világ szeretett.


A műsorban szóba került az új album is, amiről a fiúk állították, jobb, mint eddig bármelyik más lemezük, és mindenki izgatottan várta az első négy fős klipet is. A turné továbbra is ment, egy kicsit más ritmusban, de ugyanolyan élvezetesen, ha nem nagyobban. Kiderült közben az is, hogy Louis három év után szakított Eleanor Calderrel, és egyedül Liam maradt kapcsolatban.

Nem telt el egy hónap se, Zaynről újabb botrány született, miszerint üzenetben mondott búcsút jegyesének, Perrie Edwardsnak. Kidobta a lányt közös otthonukból, amit szintén ebben az évben vásároltak, hogy elkezdjék közös életüket. Zayn nem szólt semmit az esettel kapcsolatban (akkor még), Perrie viszont teljesen összetört, koncerten és interjún is könny szökött az énekesnő szemében. Később az énekes elmondta, hogy képtelen lenne ilyen szörnyűségre.

 “Ha így el lehetett volna intézni, annak nagyon örültem volna. De tisztelem annyira Perriet, hogy ne üzenetben szakítsak vele. Nagyon szeretem, mindig is szeretni fogom, és sosem akartam a négy év alatt, hogy így érjen véget a kapcsolatunk. Tudta ezt, tudom, és a nyilvánosságnak is tudnia kéne. Nem akarom elmagyarázni, hogy miért és mit tettem, de azt szeretném, ha a média tudná, ilyet nem csináltam.” – Zayn

Louis és MITAM

Eljött a nyári szezon, és senki se mert belegondolni, mi vár még a népre. A srácok megjelentették a Between Us névre keresztelt parfümjüket, míg Zayn egy más lemezkiadóhoz ment. Egy hónap se telt el, megjelent a fiúk első MITAM klipje, a Drag Me Down, aminek szövege és kisfilmje is magabiztosan közli mindenkivel – a bandának még messze nincs vége -, és bizony a nagyszerű munka meg is győzte a világot erről az állításról, még Zaynt is.

Viszont mielőtt lenyugodhattak volna a kedélyek, egy újabb pletyka kapott szárnyra, miszerint Louis Tomlinson apa lesz, és sajnos, vagy nem, ez a szösszenet igaznak is bizonyult, az énekes a Good Morning America műsorban erősítette meg a találgatásokat.


A banda sorban adta ki a dalait, jött az Infinity, majd a Home, a második kislemez, a Perfect, végül November 13-án eljött hozzánk a Made in the A.M. album is. A turné zenei listáját kiegészítették a legjobb új dalaikkal, pozitív emlékként egy koncerten végignézhették Harry hatalmas esését, ami a mai napig nagy visszhangot kelt az emberekben, és Louis még augusztusban megrendezte a Cinderella Ball jótékonysági rendezvényt is, ezzel segítve sok beteg gyermek életét.


Az On The Road Again turné befejezése előtt, és a sok dráma után (köztük Liam és Sophia Smith szakítása) a fiúk bejelentették, hogy a 2016-2017 évet pihenéssel töltik, így a rajongók sem új lemezt, sem pedig új turnét nem kapnak majd. Sokan úgy vélik, hogy ez tényleg a banda végét jelenti, viszont a hit és a bizalom a rajongók szívében megmaradt, és a srácok is ígéretet tettek ennek az ellenkezőjére, szeretnének kipihenten egy még jobb történelmet írni, nem csoda hát, hogy az év utolsó fellépését a brit X-faktor színpadán tették meg, utoljára pedig a History csendült fel, a kivetítőn az öt év pillanataival.


Az ünnepeket a fiúk már a családjukkal töltötték, és így az utolsó nap már bejelenthetjük, hogy több botrányra és rossz hírre idén már nem kerül sor. Remélhetőleg a fiúk jövőre sokat fognak pihenni, néha-néha megajándékoznak minket pár képpel és tweet bejegyzéssel, és megkapják azt, amire legjobban vágynak, amiért a szünetet választották. Eközben Zayn kiadja majd első szóló albumát, neki is sok sikert és boldogságot kívánunk, és természetesen támogatjuk őt is karrierje következő fejezetében. Hiszen ezt teszi most a banda, lezár egy fejezetet, hogy újat kezdhessen.

Boldog Új Évet Kívánunk, legyen 2016 egy jobb, de legalább ilyen jó év! Jövőre ugyanitt, ugyanekkor, ugyanilyen cikkel várunk titeket, maradjatok velünk a szünetben is! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük