One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Újra itt – mi történt a héten?

Úgy tűnik, számomra is véget ért a nyár – ma hajnalban a repülőn már Budapest fényeit csodálhattam. Most, hogy hazaértem, aludtam pár órát, és lelkileg felkészültem az őszre, elhoztam az elmúlt egy hét híreit. Lássuk, a banda tagjai hogyan töltötték el a nyár utolsó pár napját!

Harry

 

Szeptember 4-én Mr. Styles Malibuban lett lencsevégre kapva. Az énekes kávét és reggelit vett magának, majd kocsival távozott. A 2013-ból ismert stílusában, fejpánttal, sárga melegítővel, napszemüveggel és fehér pólóval nyűgözte le a rajongóit.

Emellett a héten megválasztották Harryt Brazíliában a legnagyobb hírességnek is. Pontosabban a Mr. Celebrity BumBum címet kapta meg, ami egy szavazáson alapult. Olyan ellenfeleket győzött le, mint Hugh Jackman, Justin Bieber, valamint a Liverpoolból ismert Alisson Becker. Érdekesség, hogy a női kategóriában a nyertes, tehát Miss Celebrity BumBum Dua Lipa lett.

4FA5162D00000578-6124725-image-m-42_1535923329974.jpg 4FA5167C00000578-0-image-a-33_1535922185590.jpg 4FA5166400000578-6124725-image-a-48_1535923414793.jpg 4FA5166800000578-6124725-image-m-50_1535923418641.jpg 4FA5168700000578-6124725-image-a-51_1535923426854.jpg

Liam

 

Payne Augusztus 29-én töltötte a születésnapját (ezúton is boldogat kívánok neki), így nem is annyira meglepő, hogy egy nap csakis róla szólt. Ugyan nem jelent meg nyilvánosan sehol, interneten megköszönte a sok jókívánságot, és elárulta, hogy egy Paradicsomban ünnepel, Balin.

Mindezek után, harmincegyedikén a Madison Graceben látták őt, Victoria Justice társaságában. Egy hangpróbát tartottak a színpadon, ugyanis mindketten felléptek a Mulia Rapture Summer Party eseményen. Videót a fellépésről [ezen a linken] találtok.

Egy interjú is megjelent vele, amiben sok új információt nem tudunk meg, így nem is fordítom le az egészet nektek. Ismételve magát mesél a fiáról és a kapcsolatáról Cheryllel, akivel szakított. Hozzátette, a bejelentés és a szakítás között hetek teltek el. Elmondta azt is, hogy nem ez volt az első szakításuk. Összesen kétszer váltak el egymástól, így a második már nem volt annyira szívbemarkoló egyiküknek sem. Érdekességként kiderült az is, hogy az első szóló klipje forgatásán részeg volt a tánc miatt, annyira idegeskedett. Rengeteget gyakorolt, de a forgatás napján a lábát sem tudta mozgatni, annyira nem tudta, mi folyik körülötte. Azért vigyorog annyira a klipben, mert egyáltalán nem volt szomjas. Mindezek ellenére mindenki jól érezte magát, és a klip is nagy sikerrel zárult. Beszélt Louisról is, akit, mint kiderült, még azelőtt felhívott, hogy először a zsűriszékbe ült volna. Hozzátette, ő képtelen lenne zsűrizni, és el sem tudja képzelni, milyen érzés lehet ez Louisnak. Azt is elmondta, hogy szerinte Louis remekül végzi a munkáját, és ezt már a One Direction ideje alatt is tudta. A bandában Louis olyan komoly döntéseket hozott, amikre a többiek képtelenek voltak, és mindig remek ötletekkel állt elő, legalább is Liam szerint. Az interjút [ezen a linken] nézhetitek meg.

Louis

 

Szeptember elsején lement az X-faktor első adása, azóta pedig Louis a legkedveltebb zsűritag, nem véletlenül. Mint kiderült, Tomlinson remekül végzi a munkáját. Őszinte, de kedves, és szinte mindenkit átölelt már az első napon, rajongót és munkatársat egyaránt. A rajongók természetesen nem hagyják, hogy bárki is lemaradjon Louis pillanatairól, a britek ugyanis megosztották interneten őket. Kérésre lefordítom nektek, de akkor tényleg zengjen tőletek a cset, a facebook, az email fiókom, mert eléggé süket vagyok mostanság… :D A részeket a következő linkeken éritek el: 1, 2.1, 2.2
Érdekesség, hogy a második epizódban Louis könnyre is fakadt az egyik fellépőtől.

Édes istenem, haver! Össze kell kaparnom magam ezek után, csak adj egy… egy percet! Igen, eléggé érzelgős lettem! Ez a pillanat mindkettőnk számára hatalmas volt, és ragyogtál. Remek munka volt! – mondta az Anthony névre keresztelt fiúnak, majd egy hatalmas ölelésben részesítette a továbbjutott versenyzőt.

Szeptember 2-án a Toyroom szórakozóhelyen látták Louist, bár lesifotókat nem kaptunk róla. Szeptember 4-én rádiós interjút adott, amiről a fontosabb részleteket alább olvashatjátok el:

Őrületes, hogy tettem egy teljes kört, és most én ülök az X-faktor zsűriszékében az emberek előtt. Az első pár nap sokkal elnézőbb voltam, hiszen jóval nehezebb az embereknek, amikor először lépnek fel – kezdte a beszélgetést. Később elmondta, hogy nem engedte el a One Directiont sem.

Ami fontos, hogy a dalokat tényleg meghallják, és az egyik ilyen, ami ehhez rezonál, az a 1D dalokban lévő pozitivitás. Valamelyik este a legjobb haverommal hallgattuk a zenéket!

Azt is elmondta, hogy kicsit zavarja, hogy Simon Cowell állandóan ugyanolyan ruhákban van, és szívesen megnézné őt egy kalapban vagy egy melegítőben. Persze, mind tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni. A rádióban készült fotókat a galériában találjátok meg!

DmO_pnuVAAAzZm6.jpg DmPdwnBXoAAvZwx.jpg DmQtqsXU8AAm2bs.jpg DmQVXUOUcAAwE0G.jpg DmGP9giXoAE9QtD.jpg

Niall

 

Az ír bandatag még most is turnézik, így azon felül nem sok hír érkezett róla. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem tudok mit mondani. Például a Szeptember/Október szám címlapját szerezte meg magának a Westlake magazinnak, amiben cikket is írtak róla. [Ezen a linken] megleshetitek!

DmDL0G9XsAAQAP6.jpg DmDL7LPXcAAQ9D9.jpg DmDLy9MW0AE78UU.jpg DmDL0G9XsAAQAP6.jpg DmDL7LPXcAAQ9D9.jpg

Zayn

 

Malik ismét a divatba vetette magát, sokkal inkább a táskákba. a The Kooples céggel működött együtt, reklámfilmet és fotósorozatot is készített az elkészült termékekkel. A videót [itt], a képeket a galériában leshetitek meg.

DmRDbJSXoAAxNTZ.jpg DmRGWBwV4AEeDKP.jpg DmRGWBwVAAAPoZs.jpg DmRGWBvUcAA0Yd7.jpg DmR-X5lUUAA8Wkx.jpg
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük