One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Végetért a szünet?

A nagy vihart Daniel Walton szította a mai nap folyamán, amikor is Twitter-fiókján egy bejegyzést tett közzé, melyben állítja, a srácoknak a szünete véget ért és elkezdik a munkálatokat a következő nagy lemezre, mely 2017 elején akár kiadásra is kerülhet.

A rajongók őrjöngésbe fogtak, sokan elhiszik, sokan kételkednek Daniel szavaiban. Akik az előbbi tábort erősítik abban bíznak, hogy Niall mondott valamit Waltonnak, miután Ő is jelen volt az A Lengue Of Their Own műsor forgatásán, amiben Horan szerepelni fog.

Azok, akik kamuként fogják fel azt mondják, hogy egy komikus szavának nehéz hinni, hiszen többet viccel, mint komolykodik. Ennek ellenére Daniel a következőket mondta:

Sokan kérdezik hogy komoly vagyok-e és igen, halálosan komoly vagyok. Az album tavasszal érkezik, a turné télen.

Eközben egy másik forrás – aki mellesleg egy rajongó – azt mondja, hogy az apja, aki a Sony cégnél dolgozik ezt csak azzal cáfolná meg, hogy 2016. Novemberére tervezik a turné időpontjainak kihirdetését, 2017-ben turnéznának és 2017. végén jönne az új album. Persze erre sincsen garancia, hogy igaz lenne.

Jelen pillanatban a srácoktól várunk választ, remélhetőleg valamelyikük megosztja velünk az igazságot. Addig pedig mehet az őrület, a #1DIsBack hashtag hódít a hírmegosztó-portálokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük