One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Vélemény a History-ról

Úgy döntöttem, hogy írok egy véleményt a klipről, illetve a dalszövegről.Aki ismer, az jól tudja, hogy nekem a kedvenc dalom a What makes you beautiful, hiszen ez volt az a dal, amivel megismertem a srácokat. A kedvenc klippem pedig a Drag me down, mert az hihetetlen, hogy Louis milyen jól néz ki benne. A History viszont az a dal, aminek nem csak a klipjét, de a szövegét is nagyon szeretem. Habár a One Direction minden számában van valami, amit lehetetlen nem szeretni, mindig van valami ami megfog és nem enged. A History ilyen.
Mikor befejeztem a klip megnézését, kicsit elgondolkodtam azon, hogy mi lett volna, ha Simon nem rakja össze az 5 fiút, hogy nem csinál belőlük egy remek bandát. Emlékszem, mikor ismertek lettek, akkor a barátnőm beleszeretett Harrybe, én nekem meg fogalmam sem volt arról, hogy ki is ő, hogy kik vannak benne a bandába, és ez viszonylag sokáig volt így. Aztán egyre többet kezdtek el beszélgetni az emberek erről a fiú bandáról, így hát rávettem magamat, hogy megnézzek dőlük egy klipet. Ez volt évekkel ezelőtt, akkor és ott, a laptopom előtt 3 perc alatt örökre megszerettem őket. Így hát elképzelni sem tudnám azt, hogy Louis, Harry, Liam és Niall ne lenne együtt, hogy ne alkossanak jó dalokat, hogy ne boldogítsanak minket, rajongókat. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni egy One Direction nélküli életet. Simon sok ember álmát törte össze, kritikákkal, azokkal a bizonyos nemekkel, viszont létre hozott egy olyan csapatot, melyet emberek milliói imádnak. Egy olyan csapatot, aminek a dalai vigaszt nyújtanak, ha szomorúak vagyunk, beszínesítik a szürke hétköznapokat.

Nem mindig szoktam megnézni egyből az új videókat, legutóbb a Steal my girl volt az a szám, amit egyből megnéztem, pont ezért szokásom néha eléggé lemaradni az 1D dalokat illetően, így hát a Historyt sem hallgattam meg egyből. Most viszont, hogy meghallgattam a cikk írása előtt… Beleszerettem, nem lehet nem szeretni ezt a klipet. Ahogy nézed és hallgatod közben a dalt, akaratlanul is vissza emlékszel az elmúlt pár évre, azokra az évekre amikor még kisfiúk voltak, amikor izgulva álltak az X-Faktor színpadján, amikor kiestek… Minden emléked előjön cirka 3-4 perc alatt. Nevetsz rajtuk, együtt érzel velük, mosolyogsz a klipen, mert eszedbe jut, hogy mit éreztél egyes percekben, napokban, amikor például hallgattad a Best song ever-t, Kiss you-t, vagy bármelyik más dalukat. A History egy olyan dal, ami különféle érzéseket ébreszt benned, de amikor befejeződik a videó, akkor mosolyogva nézed a képet, és átéled újra a pillanatokat.
A One Direction egy olyan dalt tárt elénk, amit még sokáig fogunk hallgatni, amelynek a klipjét még sokáig fogjuk nézni, mert nem lehet megunni, nem tudod, mert elő hozza belőled az emlékeket. A szöveg a szívedig hatol, erőt meríthetsz belőle.

Habár a One Direction egy hosszabb szünetre megy, de kétlem, hogy a pihenésük után nem állnának össze, és nem alkotnák együtt újra az 1D-t. Sok mindenen mentek keresztül, közös nevetések, fájdalmak, bensőséges viccek, közös tetkók, turné. Mind olyan dolog, ami miatt megéri újra össze állni. Viszont megérdemlik a szünetüket, habár számomra – is – fájdalmas az, hogy ilyen hosszú ideig nélkülöznünk kell a One Directiont, de mindegyik srácra rá fér a pihenés. És ahogy Bella is írta nemrégiben, Louis megérdemli azt, hogy lássa a gyermeke első lépéseit, hallhassa az első szavait. Mindegyik banda tag megérdemli, hogy kicsit élje az életét, de hiszem azt, hogy vissza fognak térni, hogy csak egy csúnya pletyka az, hogy az 1D feloszlik. De addig is; itt van nekünk rengeteg 1D dal, amit hallgathatunk, amíg a fiuk újra vissza nem térnek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük