One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Vélemény II.

Sziasztok! Látva Lana-B bejegyzését, rám tört, hogy annak ellenére, hogy a bandát szeretjük, azon belül mindenkinek más a sorrendje a fiúkat illetően. 

Most ezért a saját véleményemet, sorrendemet osztom meg veletek, remélem érdekel titeket… :-) 

Mikor először hallottam a bandáról, már régen túl voltak az X Factoron. Az egyik osztálykiránduláson került szóba a buszon a nagy szotyievés közepette, hogy kinek melyik srác a kedvence. Az egyik lány éppen Zaynről áradozott, mikor én félhangosan megkérdeztem a mellettem ülő lánytól, hogy mégis miről van szó. És akkor nagy felháborodással elmondták, hogy mégis mi az a One Direction és kik a tagok, meg minden egyéb… Ez számomra elképesztően nyálas és borzasztó volt. Én ekkor egy nagyon sportos lány voltam, csak a kézilabda, a foci és a tanulás érdekelt. Mikor hazamentem, megnéztem őket a YouTube-on, és legelőször azt a videót láttam róluk, amikor a mentorok házában (?) énekelnek Simonnak. Borzasztónak találtam. Aztán láttam a What Makes You Beautiful-t, az sem tetszett sokkal jobban, úgyhogy egy időre a One Direction egyáltalán nem volt része az életemnek. 

És valamikor ebben az időben hallottam a Larry történetet és ez számomra szokatlan volt. Honnan szednek az emberek ilyeneket? És egyáltalán miért érdekel mindenkit a szerelmi életük? 

Majd a Midnight Memories album megjelenésekor kezdtem ismét foglalkozni a srácokkal meg a zenéjükkel. Az az album nagyon tetszett nekem. Sokat nézegettem a YouTube-on élő előadások videóit, interjúkat, tévés fellépéseket, meg ilyesmiket. 

Utánaolvastam minden bandatagnak, tudtam róluk az alapvető dolgokat, és lassan kialakult bennem egy vélemény. Az első úgymond “sorrendem” a srácok között úgy nézett ki, hogy Harry, Louis, Niall, Liam, Zayn. 

Harry nagyon szimpi volt nekem, tetszett a haja, a kedves mosolya, ő maga. Louis a folyton jókedvű srác, és bár egyértelműen nem neki van a legjobb hangja a bandában, szerves része volt annak mégis, a személyisége miatt. Niall volt a cuki szőke ír, aki tud gitározni. Liam a régebbi borzasztó kopasz fejével ( :-) ) meg a hangjával egy kicsit nyálas benyomást keltett továbbra is bennem, aztán Zayn pedig tipikusan az a sztereotípa volt számomra, aki folyton a haját igazgatja és biztos benne, hogy ő a legszebb, legtehetségesebb ember a világon.

A Larry videók és történetek továbbra is iszonyúan idegesítettek. Elkezdtem One Direction blogokat olvasni a neten, szerintem az összes Harry-ről szólót olvastam. Ez volt az az időszak az életemben, amikor kezdtem csajos lenni. Elkezdtem sminkelni, foglalkoztam a hajammal azon túl, hogy begumiztam. Érdekeltek a romantikus regények, és a csajos dolgok. Ekkor szippantott magába teljesen a One Direction dolog.

Majd láttam a This is Us filmüket és még inkább megkedveltem őket. Továbbra is Harry maradt a kedvencem, de nagyon megszerettem Niallt is. Zayn hangja pedig totál lenyűgözött. Ekkor sem kedveltem őt túlságosan, de a hangja nagyon jó volt, ezt el kellett ismernem. 

Ahogy tényleg egyre jóban érdekelt a banda, érdekelt az is, hogy ki a barátnőjük, meg van-e testvérük, meg ilyenek. Nem voltam soha ilyen elvadult, őrült, féltékeny. Taylor Swift nem volt szimpi, de a Zayn-Perrie párost összeillőnek találtam. Louis és Eleanor és a Liam-Danielle pár is aranyos volt. Niall pedig a kis örök szingli volt. 

Aztán egyik nyáron elkezdtem én is egy One Direction blogot Harry főszereplésével. De igazán senkit nem érdekelt, úgyhogy egy évre abbahagytam, aztán újrakezdtem. Továbbra sem volt túl sok olvasóm, majd az egyik osztálytársam egyszer nagy boldogan újságolta nekem, hogy talált egy blogot, ami szerinte tetszene nekem. És megmutatta nekem a saját blogomat. Óriási volt! Akkor úgy gyakrabban írtam. 

Ma már nem túl gyakran rakok fel új részt, de továbbra is megvan bennem a rajongás és a tisztelet a fiúk iránt. 

Sosem voltam őrült rajongó, mint néhány csaj. Egyszerűen csak kedvelem őket, mert nem tűnnek ilyen a Föld felett 10 km-rel sétáló mű, a valóságtól távol álló sztároknak. Megmaradtak a pénz és hírnév ellenére is fiatal srácoknak, akik örülnek, hogy azt tehetik, amit szeretnek, ráadásul még is tudnak élni belőle. 

Ma már nem egyértelműen Harry a kedvencem, mert bár egy részről szimpatikus ez a régi, kicsit művészi stílusa, egy kicsit furcsa is nekem ez a hosszú, zsíros haj, meg a folyton kigombolt borzasztó mintájú ingek. De a hangja valami elképesztő fejlődésen ment át. 

Mikor olvastam, hogy Zayn kilépett a bandából, azt hittem, nem lesznek képesek tartani a zenei színvonalat, de mikor meghallottam a Drag Me Down dalukat, már nem aggódtam. Harry hangja fantasztikus! 

Niall pedig jól használta ki Zayn lelépését, és szerintem ő is sokat fejlődött az évek során. Már lehet, hogy ő a kedvencem… 

Liam számomra még mindig egy kicsit túl nyálas, és bár nincs rossz hangja, Zayn helyét a magas hangok területén soha nem fogja tudni teljesen átvenni. 

Louis már nem tartozik a kedvenceim közé. Nem tudom, miért. Lehet, hogy mert a Larry dolog lecsengésével már csak a hangja maradt, ami számomra nem a legjobb. Lehet, hogy azért, mert nagy médiafelhajtás közepette szakított Eleanorral, majd néhány hónap múlva teherbe ejtett egy csajt, akivel még csak nincs is együtt. Nem tudom…

De maga a banda továbbra is a szívem csücske, mert ők azok az én szememben, akik még tudnak nevettetni, ha meg nézek egy interjút tőlük. Kedvelem őket együtt, mint banda annak ellenére is, hogy külön-külön nem lennének a kedvenc előadóim között. 

Ha tinektek is van véleményetek a bandáról vagy a tagokról, írjátok meg nekünk.

És ha Bella nem bánja, megosztok veletek néhány blogot, ami nekem annak idején nagyon tetszett: 

beforeyouleaveme-darcyharris.blogspot.hu/

darkfanfictionhu.tumblr.com

summer09byjustagirl.blogspot.hu

thatonething-mystory.blogspot.hu

És az én blogom: sikereskarriercsere1dharry.blogspot.hu

Mások véleménye a bandáról

2 Comments on “Vélemény II.

  1. Summer ’09 :o Az a kedvenc bolgom! És a tiedet is olvasom, és nagyon szeretem is. A többit is megnézem majd, köszi a tippeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük