One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Vélemények a banda tagokról

Mindenkinek megvan a maga véleménye az 1D tagjairól ahogy nekem is, most pedig úgy döntöttem, hogy megosztom veletek.
A One Directiont a What makes your beautiful c. számukkal ismertem meg, és kétség sem fér hozzá, hogy ez az egyik kedvenc számom tőlük a mai napig, pont ezért, mert ezzel szerettem meg őket. Még nagyon gyerekek volta, a karrierjük kezdetén, egy menő klippel és egy rajongó táborral, ami mára sokszorosára nőtte ki magát. Amikor megismertem magát a bandát akkor először nem tudtam eldönteni, hogy az 5 fiú közül melyik a legszimpatikusabb számomra mind közül. Mindegyikben volt valami jó és cuki. Aztán minél többször néztem meg a klipet, eldöntöttem, hogy nekem Zayn a kedvencem. Volt benne valami ami megfogott, viszont nagyon hamar el is eresztett, nagyon hamar átpártoltam máshoz. Zayn egy idő után ellenszenves lett nekem. Itt persze most nem azt mondom, hogy utáltam, hiszen az nem lenne igaz, csak mondjuk mikor nemrégiben kiszállt a bandából és mindenki szomorkodott miatta, akkor az ismeretségi körömből én voltam az egyetlen aki nem volt e miatt lehangolódva. Nem örültem annak, hogy Zayn kivált az 1D-ből, de nem is voltam szomorú. Niall, avagy a kis szőkeség. Vele kb ugyan úgy állok, mint Zayn-el, habár az előbbi azért nem annyira semleges, mint ez ex-One Direction tag. Van pár olyan pillanat amikor egyszerűen nagyon bírom Niall-t, viszont van olyan, hogy csak úgy elvagyok, ha róla van szó. Több barátnőmnek is ő a kedvence a bandából, én meg néha értetlenül nézek rájuk, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen ott van például Louis, vagy Harry. – nah, de őket majd később vesézem ki – Persze nem ítélek el senkit amiatt, hogy ki a kedvence, hiszen például a Perfect klipben még én is szerethetőnek találom Niallt, viszont van például a You & I klipjük, ott viszont ő az az ember akit inkább nem szeretnék látni. Nálam Niall az a személy aki mindig kivélt belőlem valamit, sosem vagyok semleges, ha róla van szó, egyszer szeretem, egyszer nem.
Aztán itt van az a személy akinek imádom a tetkóit, – nem, itt most nem Harryről van szó. habár az ő tetkóit is imádom – hangját, egyszóval abba a kategóriába tartozik, akiket már egész jól megszerettem az évek során. Liam-et a Drag me down c. dalnál szerettem meg annyira, hogy ő lett az egyik kedvencem a bandából.
Louis-ról órákat tudnék zengeni. Nem is tudom, hogy hogyan kéne érthetően megfogalmaznom azt, amit iránta érzek. Zayn után egyből ő lett a kedvencem – ez történt évekkel ezelőtt – és ez a mai napig igaz. Néha az ismerőseim azt mondják, hogy Louis-t már fanatikusan imádom, de hát mindenkinek van egy ilyen személy az életében, nem? Azt, hogy a kedvencem apa lesz – már, ha a hír igaz – kicsit nehezen viseltem el, mint minden normális emberben, így bennem is megvan az a bizonyos féltékenység, viszont másrészről örülök neki(k). Azt szeretném, hogy boldog legyen és tudom, hogy jó apa fog válni belőle.
A másik legjobbat a végére hagytam, Harry-t. Nagyon sokáig nem szerettem őt, ugyan azt éreztem vele kapcsolatban, mint Zayn-nél, vagy éppenséggel Niall-nél. Aztán megláttam a Steal my girl dalhoz készült videóklipet és kész, nekem ott végem volt. Egyszer, s mindenkorra megszerettem, csak úgy, mint Louist. Ők az én kedvenceim, és azt hiszem egy jó időre ez így is marad.

Ha nektek is van véleményetek egy-egy banda tagról akkor nyugodtan írjátok meg nekünk. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük