One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Vélemények Hendallról

A hajó egyik pincére szerint csak reklámfogás, Khloe Kardashian szerint ha nincsenek is kapcsolatban, randizgatásról biztosan beszélhetünk.

Mióta a Szilvesztert, és az új év első pár napját együtt töltötte Harry és Kendall Jenner, a találgatások kettejükről folyamatosan zajlanak. A napokban a hajó egyik pincére azt nyilatkozta, hogy csak akkor nyalták-falták egymást, mikor a kamera látókörében voltak, a hajó másik oldalán viszont Harry inkább a családjával és a barátaival foglalkozott. A pincér továbbá azt is mondta, szó nem volt éjféli csókról, így a kapcsolatuk sem valódi.

Eközben a tegnapi nap folyamán meginterjúvolt Khloe Kardashian így nyilatkozott a testvére és a szívtipró 1D-tag közötti kémiáról:

Nem tudom, hogy járnak-e, manapság a fene tudja. Az embereknek vannak furcsaságaik. De ugyan már, együtt lógtak St. Bartson, szóval nekem ez randevúnak számít! Nem tudom mi van köztük. Tudod, meg kell lennie annak a bizonyos beszélgetésnek és nem vagyok biztos benne, hogy ők túl estek-e már ezen a dolgon.

Harry és Kendall a hajókázás, vagyis Január 2-a óta nem találkoztak, Kendall jelenleg Amerikában, míg Harry Londonban van. Az énekest tegnapelőtt kapták lencsevégre, ahogy vásárolgat, nem csak a Teszkóba, de az egyik helyi plázába is beugrott.

   

Galéria linkek

» Candids / Paparazzi képek > 2016 > Január 6 – Harry elhagy egy plázát, London

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük