One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Videópótlások

Az elmúlt napokban több videó is készült a kedvenceikkel, ezeket szedtem össze nektek egy kis csokorba.

Dalok

Niall legutóbbi slágere, a Nice To Meet Ya több verzióban is megjelent. Ilyen a Diplo Remix, az alternatív vagy stripped verzió. Időközben Harry új szerzeményt jelentetett meg, ami a Watermelon Sugar (=Dinnyecukor) nevet kapta.

Fellépések

Harry tegnap az SNL fellépője volt, több dalt is előadott. Egyike legújabb slágere volt, a Watermelon Sugar, de helyet adott előző dalának, a Lights Up-nak is. Ezeket egy monológ előzött meg, amit ezen a linken értek el.

Niallnek is voltak fellépései a napokban. Először négy nappal ezelőtt a Premios Telehit rendezvényen adott koncertet, amit teljes egészében megtekinthettek itt. Ezen kívül a Live Lounge műsor keretein belül adott elő egy Malone feldolgozást, és Nice To Meet Ya szerzeményét. Utóbbi dalát a YouTube Space-ben is elénekelte, és fellépett vele az MTV EMA díjátadón.

Liam alig tizenhat órája lépett fel Hits Radio Live keretein belül, ahol Strip That Down dala csendült fel, előtte pedig a KISS Haunted House Party színpadán táncolt és énekelt Superman jelmezben a Halloween megünneplése alkalmából.

Louis szintén a Premios Telehit színpadán énekelt, amit ezen a linken nézhettek meg.

Egyebek

Niall után Louis is válaszolt a Google legkeresettebb kérdéseire. A Telehit alkalmával kaptunk Niall jóvoltából egy élő közvetítést, ahol Louis is felbukkan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük