One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Visszatértem – pótlások

Sziasztok, visszatértem a kisebb szünetről, köszönöm a megértéseteket és kedves szavakat az elmúlt napokban, nagyon sokat jelentettek/jelentenek nekem.

Most az elmúlt napok híreit és képeit hoztam el nektek, egy bejegyzésbe passzírozva, hogy ne kelljen lapozgatni a bejegyzések között és mindent lássatok, egyszerre. Akkor lássuk:

 

 • A banda a Teen Choice Awards eseményen a következő díjakat zsebelte be:
  1. Legjobb szerelmes dal – Perfect
  2. Legjobb dal (bandák) – Home
  3. Legjobb rajongótábor
  4. Legjobb banda
  5. Legdögösebb pasi – Harry Styles

 

 • Niall kiakadt egy rajongóra, aki mellette ült a repülőn Los Angeles felé. Az énekes betegeskedett és sok beszélgetés után arra kérte a lányt, hogy hagyja pihenni, valamint ne kérjen közös képet, mert nem szívesen állna kamera elé. Nem sokkal utána Horannek azzal kellett szembesülnie, hogy a rajongó lefotózta alvás közben és feltette az internetre a róla készült fotót.

Szerintem ez nem igaz. Mármint, ha még aludni sem tudsz egy repülőn anélkül, hogy ne fotóznának le, akkor nem tudom mit lehetne még tenni. – kommentelte az esetet.

 

 • Liam lemezszerződése továbbra is nagy dolognak számít, Simon Cowell, sőt, még Justin Bieber is mondott pár szót ezzel kapcsolatban.

  “Liam remek srác, mindegyik One Direction tag az.” – Justin

   

  Hogy őszinte legyek, egy kicsit idegesítő – főleg azért mert egy másik cégről van szó, ami most a Te zenészeddel dolgozik, akivel te dolgoztál éveken keresztül. De ez a zenei biznisz, sajnos. Nem hiszem, hogy a bandából bárki más megtenné ezt. Emlékeztetnem kell téged, hogy én hallgattam meg Liamet, amikor 14 éves volt és korán kiesett, aztán visszajött és a One Directionben kötött ki. Sokat beszélgettünk – Ő és Én – arról, hogy mit szeretne csinálni legközelebb. De szerintem olvasta, hogy Harrynek is van egy megállapodása és úgy gondolta, hogy nem vagyunk érdekeltek a dologban. Az én benyomásom az volt, hogy nem nagyon sietett a felénekléssel mert még tavaly átbeszélte ezt. Inkább a zeneszerzésbe merült bele. Mindig azt mondtam neki: Ha egy jó dallal rukkolsz elő Liam, bizonyosodj meg róla, hogy tényleg a tied és ne add senki másnak. Ha te készen állsz, akkor én is.
  Szóval egy kissé meglepődtem. Persze az egyik részed azt mondja: ‘Talán meg kéne beszélnünk.’ Talán ez az én hibám, de már megtörtént. – Simon

 • Ugyanebben az interjúban Simon a többi fiúról is beszélt:

  Nagyon kedvelem Niallt, mindig kijöttem vele, remek kölyök. Megnyugtató, hogy leszerződött a Sycoval. Biznisz az biznisz és a megfelelő megállapodásnak kell lennie, de nyugodt vagyok. – mesélte, miután a golfcégről kérdezték az X-faktor atyját, majd Harry szerződéséről kérdezték a Columbia Records-val – Nem megyek bele a technikai részletekbe de ez egy olyan megállapodás volt, amit támogattunk. Már régóta beszéltünk erről és egyes művészek inkább amerikai céghez szerződnek és Ő sok időt tölt arrafelé. Ez olyasmi volt, amibe nagyon belemélyedtünk és mind így akartunk kijönni belőle, szóval remek volt! Fantasztikus beszélgetésem volt vele, miután aláírta a szerződést. Nagyon kedves volt, értékelte azt, amit tettünk. És ez már régóta így van, ez egy személyiségjegye.

  Arról is szó esett, hogy Louisnak felajánlotta Simon az X-faktor egyik zsűri-székét főállásnak, de az énekes visszautasította az ajánlatot. A riporter nem tudta elhinni, de Simon megerősítette ezt az állítását – Pontosan ez történt, Dan. De Louis egy fiatal srác és az American’s Got Talent remek tapasztalat volt a számára. Az internet szerette őt, ahogy a producerek is. Nem lennék meglepődve, ha már most sok műsor felkereste volna őt. – azonban Simon egy dolgot nem enged: a konkurencia, a The Voice zsűrijeként dolgozni – Felejtsd el! De ne hidd azt se, hogy még nem próbálkoztak!
  Louis nemrég írt alá egy megállapodást velünk, ami egy lemezkiadó lenyomata. Új zenészei vannak, akik remélhetőleg idén fognak debütálni és akik elképesztőek! Louisnak fantasztikus ösztönei vannak. Ő jött elő az ötlettel, azt mondanám egy éve vagy 18 hónapja. Teljesen belemerült. Múlt éjjel hallottuk a bandát, jövőhéten megyünk megnézni a próbákat. Hihetetlenül jók! Olyan jók, mint ahogy mondták. Azt hiszem tényleg jó fortélya van ehhez a dologhoz. Egy kicsit elvesztette a fonalat de egy nagyon-nagyon okos srác és remek ember. Valami nagyon különleges dolog van készülőben.

  Plusz arról is szó esett, hogy ezekkel a sikeres szóló-karrierekkel a banda szünete hogyan fog alakulni, illetve lehetséges-e, hogy két évnél több időről van szó. Simon azonban semmit sem tudott megerősíteni a rajongókban.

  Nem tudom erre a választ. Azt hiszem a rajongók rengeteget csámcsognának egy újraalakuláson, mindegy, hogy turnéról vagy dalról lenne szó. Mindannyiuknak sikeres szóló-karrierje lesz, ami akkora feltételezés, amekkora csak lehet. Remek dalokat készítettek és hiszem, hogy még fognak is. Nem szabályozok semmit sem. Ezeknél a srácoknál minden döntést rájuk hagytam. Mindannyiuk szerződése véget ért, mikor Zayn Malik kilépett, ez olyan dolog volt, ami a szerződés szerint nem volt megengedve.  Nem kellett ezzel semmit se tenniük, ahogy nekem sem, valahogy ezt akartam én is, mert olyan emberekkel akarok dolgozni, akik szintén akarnak dolgozni velünk. Az én véleményen az, hogy mindig rájuk hagytam a döntést és mindig remek döntést hoztak, így bízom bennük.

 • Illetve még napokkal ezelőtt felkerült Niall és a kis Billie interjúja magyarul, amit megtekinthettek erre a linkre kattintva.

képek

Július 14 – Zayn és Gigi elhagyják Hadid otthonát, New York
Cn2S41RWYAAUMLd.jpg Cn2TD-oWAAAfwSy.jpg Cn2THZdXEAA_Ny-.jpg Cn2SXDQXEAU-Ab6.jpg Cn2SZfoWYAEgR22.jpg
Július 27 – Niall az Open Golfbajnokságon, Észak-Írország
    
Július 27 – Niall rajongókkal az Open Golfbajnokságon, Észak-Írország
    
Július 27 – Liam a stúdió előtt, London
    
Július 27 – Harry a Dunkirk forgatásán, Weymouth
    
Július 28 – Harry a Dunkirk forgatásán, Weymouth
    
Július 29 – Niall rajongókkal, Chicago
    nincskep
Július 30 – Niall egy éjszakai klubban, Chicago
    
Július 30 – Louis rajongókkal, Los Angeles
  nincskep nincskep nincskep
Augusztus 1 – Zayn megérkezik a Smashit Stúdióba, New York
    nincskep
Augusztus 2 – Niall az LAX repülőtéren, Los Angeles
    
Augusztus 2 – Niall rajongókkal az LAX reptéren, Los Angeles
   nincskep nincskep
Augusztus 3 – Niall rajongókkal az utcán, Los Angeles
    
Augusztus 3 – Louis rajongókkal az utcán, Los Angeles
  nincskep nincskep nincskep
Augusztus 3 – Louis sétálgat az utcán, Los Angeles
    
Zayn Malik – Fotósorozat: Elle magazin
    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük