One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Voltak itt is-ott is

A srácok nem fértek a bőrünkbe az elmúlt két nap és úgy döntött mindenki, hogy mozgósítja magát, ki így-ki úgy.

Harry például Instagramra töltött fel nem több, mint három fehér képet. Hogy értsétek, a képeken nem látszik semmi, csak egy fehér háttér, ami pont egybeolvad az Instagrammal. Sok rajongó azt hitte, nem tölt be a fotó, azonban csak Styles gondolta úgy, készít magának egy parasztos sorkihagyást a következő kép előtt, ami ki tudja, mi lesz majd.

Louis is Los Angelesben maradt, viszont meglátogatta hamarosan debütáló lánybandáját, akiknek segített leforgatni első videoklipjüket is.

Niall viszont kimozdult, Kanye egyik koncertjére ment el Nashvilleben a minap, 22-én viszont Lumineers koncerten is volt, ugyanabban a városban. Liamről is előkerült egy kis hír, ahogy ígérte barátnőjének Instagramon, visszatért hozzá Londonba.

Zayn ismét megdöbbentette a világot – a HighsNobiety kedvéért készített fotósorozatot, amiből csak egy kép került elő, de az bőven elég volt egy fandom “kiakadására” – ugyanis amit hord a képen egy Gucci fölső, aminek mintázata Harry Styles tetoválásán alapult. Az énekes jelenleg könyve promotálásán dolgozik, ami November 1-én kerül a boltok polcaira, azonban Januárban egy cipőkollekcióval is megörvendezteti rajongótáborát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük