One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Z016 + 23

Zayn Malik 2016-ban rengeteg kaland elé néz, viszont a 23 év alatt sok mindent láthat, ha hátrapillant egy percre. Nézzük hát, hogy miket élt át a szülinapos.

Csak hunyd be a szemed és élvezd a hullámvasutat, ami maga az élet. – Zayn


Zain Javadd Malik 1993. Január 12-én született Bradfordban, Észak-Yorkshire területén, ami Angliában található. Apja, Yaser Malik, brit-pakisztán, így a fiatal tehetségben is fellelhetőek azok a bizonyos gének. Anyja, Tricia Brannan Malik angol származású. Három testvére van, egy nála idősebb nővére, Doniya, illetve két kishúga, Waliyha és Safaa. Zain Bradford központjában nőtt fel, a Lower Fields Általános Iskolába, később pedig a Tong Középiskolába járt. Malik akkoriban nem számított menő gyereknek, folyamatosan piszkálták őt származása miatt. Miután 12 éves korában kikerült az általános iskola sértegetői közül, elkezdett megjelenésével is többet foglalkozni, és büszkén lépett utcára a stílusával, amit kialakított. Tinédzser éveiben előadó-kurzusok és iskolai fellépések folytonos tagja volt.

Az élet nem egy zenelejátszó, ahol te választod ki, hogy mi menjen. Az élet egy rádió, ahol élvezned kell, ami jön. – Zayn


2010-ben az akkor 17 éves, immár Zayn Malik lépett fel az X-faktor színpadán, hogy megváltoztassa életét és jobb életkörülményeket tudjon szolgáltatni családjának. Az énekes majdnem elszalasztotta ezt a hatalmas lehetőséget, ami az ölébe esett, hiszen lustasága miatt képes lett volna ágyban maradni, édesanyja noszogatására kelt ki mégis a párnák közül. Let Me Love You c. dalt hallhatták tőle a nézők Mariótól, a közönség tapsvihara pedig a következő fordulóba invitálta őt. Zayn akkor azt mondta, csak tapasztalatszerzés miatt érkezett, viszont miután vele hasonlókorú srácok közé zárták őt a One Directionben, ez a kijelentés értelmét vesztette, célja pedig a győzelem volt.

Bronzosokként, de nem örökre távozott a banda a műsorból, Zayn megígérte kiesésük pillanatában az embereknek, hogy fognak még hallani felőlük, és ígéretét be is tartották a srácok. Fellépések, interjúk és slágerek követték egymást, Zayn pedig barátokra és megélhető körülményekre is szert tett. Azonban mint az kiderült, nem érezte magát olyan jól, mint azt mindenki hitte róla.

Az életben vannak döntéseink, amiket meg kell hozni, útjaink, amikre rá kell lépni, és lehetőségeink, amiket ki kell használni. – Zayn

Zayn négy éven át élvezte a kalandtúrát, amit neki adtak, a bandatársaival is jóban volt, és a hangját is kiereszthette, azonban az ötödik évben a felhalmozódott stressz és lassan önmaga elvesztése arra késztette őt, hogy letérjen arról az irányról, amin a banda járt. 2015. Március 15-én hivatalosan is elhagyta a bandát, majd több éven át tartó kapcsolatuk után Perrie Edwards-val is felbontotta eljegyzését. Egy év háttérmunka után bejelentette, hogy 2016-ban visszatér, és szólistaként megmutatja a világnak önmagát, amit eddig nem tudott. Zayn Malikot, R&B stílusban, 12 dalban, 1 albumba sűrítve.

Azért ne felejtsük el, hogy az öt év alatt nem csak botrányok és ellenségeskedések, könnyek születtek, de rengeteg őszinte mosoly is felragyogott Zayn arcán. Ne feledjük el a 2013-ban lezajlott 1D Dayt, amiben talán Zayn volt a legizgatottabb mindenki között, ninja-mutatványai után pedig fülig érő szájjal futott vissza a stúdióba, hogy műsorvezetőként tegye boldoggá a nézőket. A turnékat is kifejezetten élvezte, annak ellenére, hogy sokszor otthagyta azokat, a színfalak mögött pedig mindig benne volt hülyéskedésekben is. Ne felejtsük el 2011 legtöbbször felhangzott What’s Happenin’? kérdését, amit első viaszbabájának is feltett nevetve, és azt sem, mikor a 2010-ben kijelentett “Nem táncolok!” eset után jobbnál-jobb mozdulatokkal lepte meg a rajongókat a színpadon állva. Ne hagyjuk, hogy elvesszen az a tag, aki mindig aggódott bandatársai miatt és mindig törődött velük, akkor is, ha ma nem tartják a kapcsolatot. Mikor többször megmentette Harryt attól, hogy felgyulladjon a színpadon. Mikor Niall egyik hülyesége után Ő volt az egyetlen, aki óvva intette őt, amíg körülötte a többiek nevettek azon, hogy vérzik a szája… Ezek mind emlékek, amik benne és a rajongókban, bennünk is megmaradnak, mindegy, hogy a banda két irányban halad tovább, vagy sem.

Boldog Szülinapot Zayn, kívánunk neked sikereket az idei évben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük