One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zac Efron és a 1D

Az utóbbi időben sokan Zac Efront és a bandát egy véka alá vetik, pedig a High School Musical énekes még azt sem tudja, hogy milyen dalokat játszanak a fiúk.

A Drag Me Down megjelenése után a rajongók egyből elkezdték a dalt összerakni Zac Efron arcával és táncmozdulataival, így pár remek kis videót hozva létre. Sőt, vannak pletykák, miszerint tárgyalások folynak, hogy a jóképű Troy Bolton beálljon Zayn helyére! Azóta Zac sok kérdést kap a One Directionnel kapcsolatban, nem rég pedig új filmje kapcsán kérték fel egy játékra, amiben fel kell ismerni a dalok címét és énekesét.

Annak ellenére, hogy mostanában elég sokat hall a bandáról, nem sikerült neki felismernie a Steal My Girl című dalt, és a “világ legnagyobb bandája” segítség után is rossz tippet adott a riporternek. Megjegyezte, hogy tetszik neki a dal, de még sosem hallotta ez előtt, így ne haragudjanak meg a rajongók a színészre. Érdekes ez a fejlemény, hiszen 2012-ben még rajongónak hívta magát, ha a 1D került szóba, és azt is elmondta, hogy szerinte Zayn a legdögösebb az öt srác közül.

Úgy tűnik, hogy a Directionerek álma, hogy Zac valahogy kapcsolatba kerül a 1D-vel elszállt, nem igen tudnak egymásról a srácok, azonban annyi vigasz legyen, hogy Zac a HSM dallal is gondban volt, amit a játék során adtak neki.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük