One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn a FADER címlapján

Az énekes megtette első szóló tevékenységét, interjút adott a FADER magazinnak, fotósorozatot készített az újsággal és új dalába is betekintést nyerhetünk egy videóban!

Már több, mint fél éve annak, hogy Zayn elhagyta a bandát, és kész arra, hogy szárnyaljon. Legújabb fotósorozata nem csak új dalát, de új egyéniségét is hirdeti, igazi vadóccal találkozunk a képeken, aki elmenekül a világ elől. A reklámvideóban, amit szintén a FADER készített, szintén a Befourt reklámozza.

Az interjú során a FADER betekintést nyert Zayn házába, ami tele van festve saját művekkel. Található számszeríj is az énekes tárgyai között, azonban a falak, amik között él tükrözik elért eredményeit is az öt év során. Az énekes megízlelte, milyen teljesen szembe kerülni az emberekkel, teljesen félreértetté válni, ennek hatására pedig azt is, hogy milyen könnyű elveszteni az irányítást lelkileg.

“Ez az én álom házam!” – mondta Zayn a körbevezetés után – “Az a hely, ahonnan én jöttem nem éppen így néz ki.” – utalt régi életére, még a One Direction előtt, mikor Bradfordban élt a családjával – “Az egész bradfordi hangulat megbélyegez. Nem éppen a legfinanszírozottabb rész a kormányt nézve, de rengeteg egyéniség él ott. Rengeteg erős családi érték van ott, mindenki büszke, és mindenki bennragadt a maga útjában. Ebből rám is ragadt egy kicsi, ez tett makaccsá, ezért vagyok tisztában önmagammal. Ha nem jössz erre rá Bradfordban, nem vagy képes otthagyni.”

Zayn életét 2010-ben változtatta meg az X-faktor.

“A nagy zenei hatások apukámtól jöttek. Rengeteg R&B-t, R. Kelly-t, Ushert, Donell Jones-t és Prince-t hallgatott. Sok rapet játszott, 2Pac-t és Biggie-t. Sok volt a bop, a reggae, Gregory Isaac és furcsa művészek, mint például Yellowman.” – mesélte, majd hozzátette – ” Az emberek nevetnek rajtam, mert gyerekesen hangzik, amit most mondok, de őszintén, abban az időben eléggé lusta tinédzser voltam. Ha rajtam múlott volna, sosem mentem volna az X-faktorba, mert egészen biztos nem keltem volna fel hajnali négykor, hogy meghallgatásra menjek. Az ok, amiért mégis megtettem az anyukám volt, aki bejött a szobámba és azt mondta, hogy mennem kell. Úgy éreztem, meg kell tennem, mert tartozom neki ennyivel.”

Zayn muszlimnak vallja magát, rajongói pedig teljesen elégedettek az énekes nézeteivel. Sőt, muszlim rajongói is vannak, akik kifejezetten szeretik, hogy elismeri hovatartozását.

“Mindig úgy éreztem, hogy néhol kivételeznek velem, mert a rajongók szeretnének kapcsolatba kerülni hozzájuk hasonlókkal. Én is normális ember vagyok, követem a vallásomat, teszem azokat a normális dolgokat, amit mindenki más. Imádom a zenét és vannak tetoválásaim, követek el hibákat, és túl kellett esnem pár barátságon és szakításon. Büszkeség tölt el, ahogy az emberek rám néznek, és láthatják magukat. Azonban sose éreztem nyomást ezalatt. Mindig jól éreztem magam a bőrömben, az első dologtól kezdve, amit csináltam. Élveztem, hogy sokszínű vagyok. De sosem próbálnék befolyásolni valamit vagy megpróbálni megbélyegezni magam egy vallási nyilatkozattal vagy ábrázolással vagy bármivel. Az vagyok aki. Önmagam.”

A napokban Zaynt zaklatások érték politikai kérdésekben, azonban nem próbál meg belefolyni a vitákba.

“Még csak nem is zaklatások, egyszerűen csak nem akarok belefolyni a dologba. ” – mondta egyszerűen.

Szóba került természetesen a One Direction is.

“Nincs titkos kapcsolatom egyik bandataggal sem. Ez vicces, és még továbbra is nehéz lesz ez számukra. Nem természetesen karolják át egymást mert tudatában vannak a történéseknek, ami nem igaz. Nem fognak természetesen viselkedni. De csak a rajongók miatt. Annyira eltökéltek, hogyha valamit a fejükbe vesznek már semmi sem számít.  Ha nem lenne ez az eltökéltség, már-már megszállottság, nem kaptuk volna meg azt a sikert, amink volt.”

“Igazából egy eléggé könnyű, boldog és szerencsés fickó vagyok. De sok helyzet majdnem megbélyegzett egy titokzatos és csendes srácnak. Azt hiszem ez ismét valami olyasmi, ami meggyőzi az embereket és segít nekik eladni dolgokat. Egy termék, ami meg van tervezve és elad.” – utalt vissza helyzetére a bandában – “Sosem volt terem kibontakozni a bandában. Ha énekelni szerettem volna egy verse-t R&B stílusban, vagy szimplán magamban, valószínűleg ötvenszer fel lett volna véve, amíg nem változik át pop hangzássá, kibaszott generikussá, amit felhasználhatnak. Akárhányszor csinálni akartam valamit, az valahogy nem illett hozzánk. Egy eltervezett koncepció volt, amit a menedzsment kitalált, hogy mit is akarnak a bandától, ém pedig nem voltam meggyőződve arról, mit is árulunk igazán.  Nem voltam 100%-osan benne a zenében. Nem én voltam. A zene irányított, ami már nekünk lett adva, és mondtuk, hogy ez az, amit az embereknek fogunk eladni. Furcsa érzés volt, miközben a legnagyobb, leghíresebb banda voltunk a világon. Azt mondtuk, boldogok vagyunk attól, ami nem tett minket boldoggá.”

És kilépett. Az énekes nem tervezett akkor semmit, nem tudta, mi lesz a folytatás.

“Azt hiszem csak haza akartam menni az elején. Mindig agyaltam rajta, de nem tudtam, mikor tegyem meg. Aztán úgy döntöttem egy nap, hogy el kell mennem,  úgy éreztem helyesnek. Felkeltem aznap reggel, teljesen őszintén, és azt mondtam: Haza kell mennem. Önmagamnak kell lennem, mert elegem van. Az unokatestvéremmel voltam akkoriban – ültünk a hotel szobában – és kérdeztem tőle, hogy haza kéne-e mennem. Azt felelte, “Ha haza akarsz menni, menj.” Szóval leléptünk.”

Pletykák és hazugságok lengték be a média világát, közben szárnyra kapott az is, hogy kilépése a pihenés miatt történt. Zayn azonban nem törődött a beszédtémákkal.

“A két dolog nem igazán illett össze a fejemben. Nyilvánvaló, hogy a médiában ez így működött, mert a célnak megfelelt. A két történet jól nézett ki egymás mellett. Előjöttek a történetek, mert Thailandben voltunk és mentünk össze vissza. Ha Ausztráliában lettünk volna, ha Indiában, ugyanaz történt volna. Egy sima tolakodó és már megtett hírnévvel járó csúcspont volt. Nem azért történt ez, mert elmentem – ez csak felhozott minden problémát. Még ezek előtt eldöntöttem, hogy kilépek.”

Zayn Perrievel is felbontotta az eljegyzését, pletykál szerint üzenetben, így nyilatkozott a dologról.

 “Ha így el lehetett volna intézni, annak nagyon örültem volna. De tisztelem annyira Perriet, hogy ne üzenetben szakítsak vele. Nagyon szeretem, mindig is szeretni fogom, és sosem akartam a négy év alatt, hogy így érjen véget a kapcsolatunk. Tudta ezt, tudom, és a nyilvánosságnak is tudnia kéne. Nem akarom elmagyarázni, hogy miért és mit tettem, de azt szeretném, ha a média tudná, ilyet nem csináltam.”

Az énekes most teljesen új életet kezdett. Nyílt lapokkal fogott neki új zenei útjának, első dala pedig a Befour lesz, aminek megjelenését még nem tudni.   

Galéria linkek

» ZAYN MALIK > PHOTOSHOOTS / FOTÓSOROZATOK > 2015 > FADER MAGAZIN

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük