One Direction Hungary

Az első és egyetlen forrásod 2015 óta

mutasd a többit

Több, mint 100
magyar fordítás

Katt a képre a videó megtekintéséhez

EoMqnXAW8AIlVSV.jpg
EoMqng9W4AIqLxG.jpg
EoMqng8WEAA9V8p.jpg
EoMqng7XUAAvqC8.jpg
EoMqkQWW8AAQGU9.jpg
EoMqkQVXUAAMwNT.jpg
EoMqkQTXUAAHT_t.jpg
EoMpEBpXEAIsQ73.jpg
EoMpD6dW4AMkZIV.jpg
EoMpD5MXUAETbct.jpg
EoMpD_6XYAAW1Ur.jpg
EoMo0o2W8AICsOG.jpg
Zayn a Wattpad tagja lett

Magyarországon is egyre nagyobb hírnévnek örvend a Wattpad, mely blogokra specializálódott, vagyis különböző történeteket oszthatnak meg rajta a felhasználók. Erre az oldalra regisztrált Október 11-én és tette fel a Z könyvének betekintőjét Zayn, melyben elmondja, mit is gondol a fanfictionokról, mellyel tele van az említett rendszer. A blog egyébként annyira híres lett egy rendes fejezettel, hogy már a toplista első helyén van Igaztörténet kategóriában.

“Mikor a One Directionben voltam, a rajongók történeteket írtak rólam és a többiekről, amiket online publikáltak. Nem fogok hazudni, elég nyugtalanító volt valaki más képzeletéből született, általam megtestesített karakterről olvasni különböző dolgokat, de király látni, hogy a maguk módján a rajongók hogyan köteleződtek el a bandához. Őrület belegondolni hány történetet és kreatív lehetőséget inspiráltunk szerte a világon. A személyes kedvencem a fanartok. Imádom látni hányféleképpen értelmezik a dalszövegeimet és a stílusomat az emberek, és király, hogy meg is osztják velem. Az is furcsán megindító, hogy mennyi tehetséges ember használja arra a tehetségét, hogy valami olyat alkosson, ami valahogyan hozzám és a zenémhez kapcsolódik. Ez tényleg nagyon alázatos dolog.”

Zayn egy nyereményjátékot is indított Wattpadon, eme bejegyzés kommentjében lehet leírni, mi ihlet téged, és a kommentelők között kisorsol majd egy Twitter és egy Wattpad követést, természetesen Zayntől. Kommentelni November 1. 23:59-ig lehet amerikai idő szerint, tehát a mi kommentünk egy kicsit átcsúszhat még November 2.-a hajnali óráiba is! Aki nincs tisztában az idővel, itt nézheti hol is jár pontosan a dolog. Emellett Zayn azt is bejelentette, Wattpadon elérhető lesz majd a történet, tehát mindenki el tudja majd olvasni önéletrajzát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük